Kuşkonmazlı Mezgit |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuşkonmazlı MezgitKuşkonmazlı mezgit Kuşkonmazlı mezgit Hazırlama süresi 10 dakika 4 kişilik 160 kalori kalori Malzemeler: 8 adet mezgit fileto 500 gram kuşkonmaz 1 yemek kaşığı sıvıyağ 2 yemek kaşığı balsamik sirke fesleğen yaprağı tuz Hazırlanışı: Kuşkonmazları yıkayın ve 7-8 dakika kaynar suda bekletin Bu süre içinde balıkları sıvı yağ eklediğiniz bir tavada her tarafını 3 dakika süreyle pişirin![]() Kuşkonmazların suyunu süzün Baş tarafından 4 cm bırakarak dilimleyin ve tabaklara yerleştirin![]() Her tabağa ikişer balık koyun Balıkları pişirdiğiniz yağa balsamik sirkeyi ekleyin ve bu sosu balıkların üzerine gezdirin![]() Kuşkonmazların baş kısımları ve fesleğen yapraklarıyla süsleyip servis yapın
|
|
|
|