|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| harika, hazırlanışı, lezzet, malzemesi, tarifi, yapımı |
Harika Bir Lezzet Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Harika Bir Lezzet Tarifi Hazırlanışı Yapımı MalzemesiHarika Bir Lezzet Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesikızlar geçenlerde bi arkadaşta çok güzel bir pasta yedim o kadar hafiftiki hemen dün bende yapıp denedim çokta basit Sizlerlede paylaşmak istiyorum Ama ismini bilmiyorumPANDİSPANYA TARİFİ: 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1,5 su bardağı un kabartma tozu vaniya şekerle yumurtaları iyice çırpıyorsunuz ve sonra diğer malzeleri ekleyip yağlanmış büyük fırın tepsisinde pişiriyorsunuz kısslar KREMASI 3 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı şeker vaniya yarım paket margarin(daha azda olabilir) sütle unu bir tencerede pişiriyorsunuz Muhallebi kıvamına gelince ocağın altını kapatıp üzerine 3 kaşık şekeri ilave ediyosunuz ama karıştımayım şeker üstte kalacak Sonra iyice soğumaya bırakın öylece ben dondurucuya attım çabuk soğuması için Soğuduktan sonra yarım paket margarini ve vanilyayı ekletip mikserle iyice çırpın arkadaşlar kremanız hazırrrr:))pişirdiğiniz pandispanyayı iki eşit parçaya kesin kremayı ortasına ve üzerine sürün (Pandispanyanın arasını açmıyosunuz arkadaşlar keki ikiye bölüy üst üste koyacaksınız)üstünü süslemek içinde h cevizi veya ne bulursanız serpiştirin Ben çilekleri ince ince kesip koydum çok yakıştı tavsiye ederim Çok hafif bi pasta bi deneyin seveceksinizzAFİYET OLSUNNN ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|