|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çantalar, hazırlanışı, malzemesi, mantarlı, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Mantarlı Çantalar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Çantalar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiMantarlı çantalar Mantarlı çantalar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 20 2 adet Malzemeler: 500 gram mantar 40 gram soğan 2 adet taze soğan 250 gram ceviz içi 1 yemek kaşığı margarin 2 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı kekik 3 adet yumurta sarısı 40 gram yoğurt 6 adet yufka 50 gram tereyağı tuz karabiber Hazırlanışı: Mantarları ayıklayın ![]() ![]() ![]() Yağsız tavada cevizleri pembeleştirin, tavadan çıkartın ![]() ![]() Sarmısakları ezin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkaları 34x24 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız içi yufkaların üzerine kenarlarında 3 cm ![]() ![]() ![]() Daha sonra yufkayı kapatıp kenarlarına bastırın ve 1 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan yufka ve mantarlı karışımı da aynı şekilde hazırlayın ![]() Fırın kağıdı yaydığınız tepsiye koyun ![]() ![]() ![]() Kişi başına 1/2 bohçayı yoğurt soslu yeşil salata ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|