|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
isınma, kompozisyonlar, kompozisyonları, konulu, küresel |
![]() |
Küresel İsınma Kompozisyonları - Küresel İsınma Konulu Kompozisyonlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küresel İsınma Kompozisyonları - Küresel İsınma Konulu KompozisyonlarKüresel Isınma Kompozisyonları - Küresel Isınma Konulu Kompozisyonlar Küresel Isınma Kompozisyonları - Küresel Isınma Konulu Kompozisyonlar Küresel ısınmayla ilgili kompozisyon, Küresel ısınma konulu kompozisyon, Küresel Isınma kompozisyon örnekleri DÜNYAMIZ ISINIYOR Yuvaya gidiyordum ![]() ![]() Bir gün öğretmenimiz bizlere "Küresel Isınma ne demek olabilir sizce?" diye sordu ![]() Sınıfta kimseden ses çıkmadı ![]() ![]() Yiğit parmak kaldırdı ve "Küresel demek yuvarlak gibi bir şey, ısınma da ısınma işte" dedi ![]() Emir parmak kaldırdı "Yuvarlakımsı birşeyin ısınması" dedi ![]() Öğretmenimiz "Pekiii, o ne olabilir?" diye sordu gülümseyerek Kerim parmak kaldırdı "Pişmiş patates" dedi ![]() Alara ise "Rafadan yumurta" diye bağırdı ![]() Hepimiz yuvarlak ve sıcak olan şeyleri saymaya başladık ![]() ![]() Öğretmenimiz sonraki derste, bunun dünyamızın giderek ısınması demek olduğunu anlattı ![]() Bize diş fırçalarken boşa akıtılan suyun, boşa yanan lamba sonucu harcadığımız fazla enerjinin dünyamızın ısınmasına ve doğal hayatın dengesinin bozulmasına neden olduğunu anlattı ![]() Ne yazıkki, artık bu duruma tanık olarak yaşıyorum ![]() ![]() ![]() Dünyamızda olan maddeleri kullanarak gelişmeye çalışıyoruz ![]() ![]() Bir tek gereksiz yanan lambayı söndürerek bir canlıyı yaşama kazandırdığımızı biliyor muydunuz? Tuana Tuba Yazıcı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küresel İsınma Kompozisyonları - Küresel İsınma Konulu Kompozisyonlar2030 yılında düşündüklerim Bugün 40 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımın değiştiği gün 8 Temmuz 2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 Kurban Bayramını hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep şunu düşünüyordum; acaba sırf ben sürekli Küresel Isınma diyorum diye mi bunlar Küresel Isınma'yı önemsemiyorlar yoksa Küresel Isınma'yla gerçekten ilgilenmek istemedikleri için mi? böyle yapıyorlardı ![]() 2007 yılında Nükleer santraller zararsız Sinop'a hiçbir zarar vermeyecek diyen Enerji Bakanı Hilmi Güler'in yaşamasını çok isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997 yılında Sera gazı salımının azaltılması için BM tarafından Kyoto Protokolü hazırlanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 yılında Türkiye büyük bir kuraklık yaşamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2025 yılında susuzluk ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen yıl gördüğüm manzara karşısında geçmişi hatırlamayı istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bugün Dünya'da ikiyüzmilyon insan var yok ![]() ![]() ![]() 3 ay sonra Dünya ölecek ve insanoğlu o gün muradına erecekti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küresel İsınma Kompozisyonları - Küresel İsınma Konulu KompozisyonlarSon günlerde yağış var hava bir türlü açmadı diye herkes üzgün peki kim nereden bilecek ki Küresel Isınma'nın yol açtığı sıcaklık artışının 1 derecenin bile milyarlarca dolarla ölçüldüğünü, yüz milyonlarca insanın hayatına mal olacağını hangi zengin biliyor acaba ![]() Ha söylenende güzel şükür hava ısınıyor, nasıl olsa barajlarda dolmadı, bu yazıda kuraklık içinde geçireceğiz ![]() ![]() Eee doğal olarak başa baş dişe diş doğada boş durmuyor ![]() Küresel Isınma, İklim değişikliği gibi felaketleri başımıza açıyor ![]() ![]() Çeşitli nedenlerden dolayı demeyelim de kafasına göre bir insan başka bir insanın canına kıyıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlar gerçekten bugün mutlu olacak neden mi??? Bugün güneş açacak, yağmur yağmayacak, soluyacağımız temiz bir hava olacak ![]() Yaşlılar; yaşlılık güzel olmaz ama bazılarına şu kelimeyi söylediğim zaman; Küresel ısınma yüzünden su savaşları çıkacak, İnsanlar sırf birkaç gün daha fazla yaşaması için bir ömürden değil, birkaç yıl değil, bir kaç gün için kendisini öldürecek dediğim zaman aman ben görmem ama siz görürsünüz, torunlarımız görür diyorlar ![]() ![]() ![]() Yazımı Ulu Önder Atatürk'ün bir sözü ile bitirmek istiyorum: Çevreyi Korumak Aklın Gereğidir ![]() M ![]() |
![]() |
![]() |
|