![]() |
Bayanlar İçin Sabah Namazı Nasıl Kılınır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar İçin Sabah Namazı Nasıl KılınırBayanlar İçin Sabah Namazı Nasıl Kılınır Sabah namazı kılınışı bayanlar için resimli Bayanlar İçin Sabah Namazı Nasıl Kılınır resimli sabah namazı kılınışı bayanlar için "Niyet ettim Allah rızası için sabah namazının sünnetini kılmaya" ![]() Ellerimi omuz hizama kadar kaldırıyorum ![]() ![]() ![]() Ellerim göğüs üstünde ![]() ![]() Allahu Ekber diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sübhaneke okuyorum ![]() Sonunda Amin diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim ayak ucuma bakıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sübhane rabiye'l azıym diyorum ![]() ![]() Semiallahü limen hamideh ve Rabbena lekel hamd diyerek doğruluyorum ![]() Allahu Ekber diyerek secdeye varıyorum ![]() ![]() Alın ve burnum yere değiyor Başım iki elim arasında Parmaklarım kıbleye doğru Dirseklerim yere değiyor ve vücuduma yapışık,Oyluklarım da karnıma bitişik Ayaklarımın üstü yere gelmiş Her iki ayağım sağa yatık Secdede üç defa: Sübhane rabbiye'l âlâ diyorum ![]() ![]() Allahu Ekber diyerek secdeden kalkıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Yine secdede üç defa Sübhane rabbiye'l âlâ diyorum ![]() ikinci rekata kalkıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|