![]() |
Farkettiğin Guzellik Secdelerin Nurudur. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farkettiğin Guzellik Secdelerin Nurudur.''Farkettiğin guzellik secdelerin nurudur ![]() Farkettiğin Guzellik Secdelerin Nurudur ![]() "sayin bayan" dedi ![]() ![]() genc kiz kot pantoluna kadar sarkan saclarini geriye savurup bakislarini devirirken ![]() "Henuz yeterli kadar para kazanmadigim icin cildime salatalik kabuklari yapistiriyorum,dedi ![]() ![]() ![]() Spiker bu sefer genc bir kadina donerek: "Ya siz hanimefendi?"diye sordu ![]() Kadin kendinden emin vaziyette: "Ben pahali bir cilt bakim setine sahibim ![]() ![]() Raportajin burasinda,orta yasli bir hanim devreye girerek: "Vaktiyle bende oyle yapmistim kizim ,dedi ![]() ![]() Spiker canli yayinda olduklari icin durumun kotuye gittigini anlamisti ![]() Iyi ama hanimefendi,diye atildi ![]() Kadin,boynundaki fulari cozup altindaki dikisleri gosterirken:"estetik ameliyat diye birsey duymadin galiba,diye cikisti ![]() Spiker,bir anda berbat olup meslek hayatini tehlikeye sokan roportajini nasil noktalayacagini dusunurken,supermarketin raflarina mal dolduran yasli bir kadini farketti ![]() ![]() "Teyzecigim ![]() ![]() ![]() Yasli kadin,nurlu yuzunu cevreleyen basortusunu biraz daha sikarken,hafifce gulumseyerek: "Biz yuzumuze krem falan surmeyiz evlad,ama yuzumuzu seccadeye sureriz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|