![]() |
İtiraf Ediyorum-Haykırıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtiraf Ediyorum-Haykırıyorumİtiraf Ediyorum-Haykırıyorum İtiraf Ediyorum-Haykırıyorum Ya Baki,Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kullarının En Övülmüşü,En Edeplisini Gördüğüm Andan Ve Aşık Ettirdiğinden Beri,Gönül Denilen Aşk Kabım ,Beden Denilen Kılıfıma Dar Geliyor Allahım ![]() ![]() ![]() Tüm Kainatı Ve Canımı Yaratanım,Hani Gel Buluşalım Diye Ezanı Muhammediyeyle Çağrıyorsunya ,İşte O Ses Tüm Vücuduma Deprem Etkisi Yapıyor Titreyerek Buluşma Kapısına ,Secdeye Nefesim Kesilerek Gözyaşlarımla Diktiriyorsun Şükürler Olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mekanlarda Değilim Sınırlarımı Hissetmiyorum,Görmeler Gözlerle Olmuyor,Hislerle Olmaya Başlıyor Ya Bunları Hiç Bir Kitapta Okumamıştım Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen Seninle Buluşmak İçin Ev Halkının Uyumasını Beklerken Heyecandan Gülmeler Başlıyor Heyecandan Gülmelerde,Ağlamalarda Olurmuş Ama Bu Başka Türlü Ah Bir Bilseler Sevgilim ,Sen Yaşatmadan Ne Desek Boş(Nefsani Sevgililerin Buluşmasına ) Haşa Asla Benzemiyor ![]() Bazen Beklerken Uykuya Dalmış Oluyorumda ,Kalk Abdest Al,Nidasıyle Dilimde Adınla Uyandırıyorsun Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden Başkasına Meylettirmiyen,Kıskancım,Gayyurumsun ![]() ![]() ![]() Acizini Kendinden Başkasına Muhtaç Ettirmiyenimsin ![]() ![]() ![]() ***Allahım***Baki Sevgiliiiiimmmmm*** Akıl Denilen Nimetini Son Nefesime Kadar Acizinden Alma ![]() ![]() ![]() Beden Denilen Elbisemi,Nefsime Uyarak Kirletmeme İzin Verme Yanlız Sana Talibim ![]() ![]() ![]() Yanlız Seni İstiyorum Yanlızsenin Aşkı Muhabbetinle Doyuyorum ![]() ![]() ![]() Seni Daha Çok Sevebilmem İçin ,Lazım Olan İç Ve Dış Donanımlarımı,Gayret Ve Teslimiyetimi Arttır ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|