Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölümü, elektronik, mesleği, mühendisi, mühendisliği

Elektronik Mühendisi Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Mesleği Bölümü

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elektronik Mühendisi Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Mesleği Bölümü

Elektronik Mühendisi Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Mesleği Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik Mühendisliği Fakültesi Elektronik Mühendisliği Yüksek Okulu Elektronik Mühendisliği Hakkında Elektronik Mühendisliği Bilgi Elektronik Mühendisliği Tanımı Elektronik Mühendisliği
Elektronik Mühendisi Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Mesleği Bölümü Elektronik Mühendisliği dalının amacı ve alanı kuvvetli (elektrik) ve zayıf (elektronik) akımlarla çalışan sistemlerin yapımı, geliştirilmesi, elektrik üretilmesi, iletimi,dağıtımı ve sistemin bakımı ile ilgili eğitim ve araştırma yapmaktır Bu programların mezunları Ptt, Trt, Tek gibi kamu kuruluşlarının yanısıra haberleşme, bilgisayar, bakım-onarım konularında faaliyet gösteren tüm kamu kuruluşlarında ve özel kuruluşlarda iş bulabilmekte ya da serbest çalışmaktadır

Elektronik Mühendisliği Programının Bulunduğu Üniversiteler ve Fakülteleri :

, FATİH MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
, İSTANBUL TEKNİK ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ
, ANKARA MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
, IŞIK MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
, KADİR HAS MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
, GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
, GAZİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
, ULUDAĞ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
, PAMUKKALE TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
, KOCAELİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
, SAKARYA TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
, GAZİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
, ERCİYES MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
, KOCAELİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
, SAKARYA TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ
, FIRAT TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com