|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bır, çıftın, delı, gıbı, hıkayesı, sevmekbırbırlerını, ölümüne |
![]() |
Ölümüne Sevmek.Bırbırlerını Delı Gıbı Seven Bır Çıftın Hıkayesı Bu... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölümüne Sevmek.Bırbırlerını Delı Gıbı Seven Bır Çıftın Hıkayesı Bu...Ölümüne Sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümüne Sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() bırbırlerını delı gıbı seven bır çıftın hıkayesı bu ![]() ![]() ![]() Delıkanlı sevgılısını motorla alıp onun en sevdığı cafeye goturecektı ![]() ![]() ![]() Yolda gıderken delıkanlı motoru hızlı surmeye baslamıstı ![]() ![]() ![]() Bunun uzerıne aralarında soyle bır konusma geçtı; kız: Lutfen yavasla ben korkuyorum ![]() ![]() ![]() Delıkanlı:hayır, bak ne kadar eğlencelı ![]() ![]() ![]() Kız:lutfen, lutfen, çok korkuyorum ![]() ![]() ![]() Delıkanlı: Pekı, benı sevdığını soyle ![]() ![]() ![]() Kız:senı çok sevıyorum, lutfen yavasla ![]() ![]() ![]() Delıkanlı: şımdı de bana sıkıca sarıl ![]() ![]() ![]() Kız delıkanlıya sıkıca sarılır ![]() ![]() ![]() Delıkanlı: Kaskımı alıp, basına takarmısın? Basımı çok sıktı ![]() ![]() ![]() Ertesı gun gazetelerde şoyle bır haber çıktı; "motorsıklet kazası" ![]() ![]() ![]() Motorsıklet, fren arızası nedenıyle bır bınayaçarptı ![]() Uzerındekı ıkı kısıden sadece bırı kurtuldu ![]() Gerçek ıse soyleydı; yolun yarısında delıkanlı frenlerın bozulduğunu anlamıs ama bunu kıza bellı etmek ıstememıstı ![]() Bunun yerıne, kızdan kendısını sevdığını soylemesını ıstemıs ve son defa kendısıne sarılmasını ıstemıstı ![]() Sonra kendı olumu pahasına kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıstı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işte gerçek aşkın anlamı da buydu ![]() ![]() ![]() ölümüne sevmek buydu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|