Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
askerdeki, kısa, sevgili

Askerdeki Sevgili :) Kısa Ve Öz :)

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Askerdeki Sevgili :) Kısa Ve Öz :)

Askerdeki Sevgili :) kısa ve öz :)
Askerdeki Sevgili :) kısa ve öz :)

Zavallı delikanlı olacaklardan habersiz karşılıksızca seviordu genç kızıSoruyordu; askere gittiğimde beni bekliycekmisin?
-Evet elbette diyordu genç kız
Delikanlı sevinç sellerinde boğuluyordu adeta
Günler geçti Genç artık hazırdı askere gitmeye,vedalaşıldı sevdiğinin alnından öpüp son kez baktı gözlerine ve 'bekle dönücem' dediGenç kızda biliyorum dercesine salladı başını
Delikanlı bindi otobüsüne ve gözyaşları arasında yavaşça otogardan ayrıldı
Aradan günler geçtiDelikanlının yazdığı hiçbir mektuba cvp gelmiyorduNe yazarsa yazsın genç kızdan ses seda yoktu
Birgün koğuşta otururken geldi beklenen mektupDelikanlı okuduğunda gözyaşlarına boğuldu
''Ben seni bekleyemiyorum ve başkasından hoşlanıyorum herşey bitti fotoğraflarımı geri yolla'' yazıyordu
Delikanlı kendini topladı ve asker arkadaslarında ne kdr kız fotoğrafı varsa alıp mektubun içine koydu ve şöyle yazdı '' Hangisiydin hatırlayamadım kendini belirtte öle yollim fotoğraflarını'''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com