|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bırakma, defa, ellerimi, gözlerini, seyredeyim, yanlız, yaşlı |
![]() |
Bırakma Ellerimi.. Bırakma Yanlız Beni.. Son Defa Seyredeyim... O Yaşlı Gözlerini... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırakma Ellerimi.. Bırakma Yanlız Beni.. Son Defa Seyredeyim... O Yaşlı Gözlerini...Bırakma Ellerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakma Ellerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bırakma Ellerimi.. Bırakma Yanlız Beni.. Son Defa Seyredeyim... O Yaşlı Gözlerini... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırakma Ellerimi.. Bırakma Yanlız Beni.. Son Defa Seyredeyim... O Yaşlı Gözlerini...:cryng:mükemmel Şarkı Emeğine Sağlık Paylaşımın İçin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırakma Ellerimi.. Bırakma Yanlız Beni.. Son Defa Seyredeyim... O Yaşlı Gözlerini...Benimde beğenerek dinlediğim bir şarkı ![]() ![]() ZARA -BOŞ ÇERÇEVE Bırakma ellerimİ Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çercevede |
![]() |
![]() |
|