|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
flash, gülü, hasret, için, maxihayatın, mektubu, sevgiliye, superisi, özel |
![]() |
Sevgiliye Hasret Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Hasret MektubuSevgiliye Hasret Mektubu SEVGİLİYE MEKTUP Aramızda aşılmaz dağlar var ![]() duvar arasında, senin yanında olan ruhumu, seni, aşılmazlığı aşmış olduğumu düşünerek, nasırlı ellerimle sana sesleniyorum ![]() ![]() İmkansız oldukça tutkulaşıyorsun yüreğimde, sana bir ömür boyu imkansızım olmanı söylerken, seni yazan nasırlı ellerimi uzattığımda, sen ellerimi ellerimden esirgemiş ve imkansız olmayı reddetmiştin! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes güzelliğine hayrandı bense senin çocukluğunun maskesinde gizlenen olgunluğuna aşıktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arasında doğruları arıyordun ![]() ![]() ![]() Hayır, güzelliğin değil canım; çocukluğundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğinle ruhunu birleştirip okumanı çok isterdim ![]() ![]() Yüreğimde yaşadığım aşkı artık bedenleştirmek istediğimde, buna layık olarak seni gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teninde hayat bulurken, Marmara feryat ediyordu kendisi kadar gerçek olan aşkların yitirilişine ![]() ![]() ![]() Kaç aksam seni bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin yasama sevinci veriyordu bana, ama artık gözlerine bakmayı yasak etmiştim sırf aşkım yüzünden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sarılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana her şeyden üstün olan aşkımı sundum, ama sen zamanın değer verdiği yalancı aşkın zehrini, gözleri kamaştıran altın kadehlerden içiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Maxihayatın Gülü, ~Su-Perisi~ İçin Özel, Flash Bir Sevgiliye Hasret Mektubu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maxihayatın Gülü, ~Su-Perisi~ İçin Özel, Flash Bir Sevgiliye Hasret MektubuÇok Teşekkür Ederim ![]() [img]images/smilies/maxih1 (2) ![]() |
![]() |
![]() |
|