|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
birakilanlarin, eski, eskiden, geride, kalan, şarkilari, şarkılar |
![]() |
Geride Birakilanlarin Şarkilari - Eski Şarkılar - Eskiden Kalan Şarkılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geride Birakilanlarin Şarkilari - Eski Şarkılar - Eskiden Kalan ŞarkılarCENGİZ KURTOĞLU- KÜLLENEN AŞK Gerİde Birakilanlarin Şarkilari - Eski Şarkılar - Eskiden Kalan ŞarkılarYıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip kaldıysan Geri dön ![]() ![]() ![]() O eski yerimizde beklerim seni Üzülme sevgilim affettim seni Bir Mecnun yarattın çöldeyim şimdi Eskiden volkandım kül oldum şimdi En büyük aşkımdın el oldun şimdi Sana intizara kıyamıyorum **** GÜL GÜZELİ- LEMAN SAM Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğum kalem olsa, yüreğimin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşları için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim Tuttuğum kalem olsa, yüreğimin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti ** SİBEL CAN - MELEKLER Sen omuzuma çökmüş ağır bir günah Çözümsüz bir düğüm, boşa geçmiş gün Her gece yatağımda dönüp kıvrandım Karanlık bir rüya,gelinsiz düğün Gelipte ağlama bana gömdün elinle Bu mezar hep ıslak kalır seninle Oturdum düşündüm bir ağaç altında Melekler ağlıyordu sağımda solumda Sen kolayı seçtin zor zamanımda Bir hayat tükendi senin yolunda ** İREM - GİT Yeni verdiğin sözler yalanlarının, Her yeni gülümseyis göz yaşinin, Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil mi ? Nasıl dayanır yüreğim Seni onla görmeye Nasil degdi ellerin onun ellerine! Git bir daha dönme geri Istemem bundan gayri ellerini Git yollar senin olsun Yillarim bana kalsin Birak beni birak beni ![]() ![]() ![]() Beni böyle birakip gecelerce aglatip Esir etmek karanliga suç degilmi Nasil dayanir yüregim Seni onla görmeye Nasil degdi ellerin onun ellerine *** İTİRAF EDİYORUM - NİRAN ÜNSAL Deli bir sevdadayım yanıyorum Gururum yerlerde ağlıyorum Yangınım sönmedi fırtınam dinmedi Ağlamak hasreti dindirmedi Yangınım sönmedi fırtınam dinmedi Aglamak seni getirmedi İtiraf ediyorum seni senden istiyorum Alev alev duman duman icin icin yanıyorum Çaresizim zaman zaman gözlerini arıyorum Biten bir aşk icin böyle acı çekilmez GİDEN SEWGİLİDEN ARTIK VEFA BEKLENMEZ! ![]() ![]() ![]() Bir gün gücüm biter de isyan edersem Beni o isyankar sevdalara gömün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geride Birakilanlarin Şarkilari - Eski Şarkılar - Eskiden Kalan ŞarkılarHASRET KALDIM - İ ![]() Hasret kaldım gülüşüne O sıcacık öpüşüne seviyorum değişine Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Boynu bükük duruşuna Ardım sıra bakışına Kollarımda yatışına Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Usul usul sokulmana İçin için ağlamana Canım deyip sarılmana Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Seni sensiz yaşamak En kötü kader olsa gerek Ey benim hasret kokan sevgilim Bu ayrılığa dayanır mı yürek Gel desem gelemezsin biliyorum Ama ben seni yaşıyorum Seninleyim ve tek *** ÖZLEDİM - ORHAN ÖLMEZ Bilemezsin neler gördüm ne düğümler çözdüm Çok yol aldım senden sonra, neler aştı gönlüm Her şeye çözüm bulsanda, kalbim hala senin sanki Aşkın bende çıkmaz sokak, çözülmeyen düğüm gibi Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim Bilemezsin neler gördüm ne dağları deldim Çok zor oldu senden sonra, neler aştı kalbim Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımı söylemeni özledim *** SİTEM - SEZEN AKSU Vurgun yemiş misali gönlüm Tutulur aşka Yüreğimden yanıyorum ben Bu defa başka Bu yangın bende ölünceye dek Yaşasın varsın Dünyanın en son günü Sen beni arayacaksın Doymadım doyamadım Sevmelere seni ben Kimseyi koyamadım Yerine yeniden Saymadım sayamadım Sensiz geçen yılları Ne inkâr ne itiraf bu Yalnızca sitem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geride Birakilanlarin Şarkilari - Eski Şarkılar - Eskiden Kalan ŞarkılarSELAM VER - TARKAN gözlerin geçmişi sorguluyor anılar sanki hesap soruyor seni bırakıp gitmem hataymış deli gönlüm bunu şimdi anlıyor anladım hala unutmamışsın suçluyum, ne desen haklısın hasretini çektim nefes gibi soluğumda pişmanlığımı duyarsın bana yine gül diyemem beni yine sar diyemem sevgimin hatrına bir tanem hiç olmazsa selam ver **** SEBEBİM - DEMET AKALIN yapamam söz veremem, sonu yok senle olamam kapalı bir kapısı, acılı yaslı yüreğim alaca düştü gönlüme, baharı saklı sevgimin yaralı gelme üstüne, inadı haklı sevgimin acılıyım, yaralıyım kanarsam bir daha yasaklı aşklara kanarsam dili kara yalanlara olmaz kendim olamam zorla var olurum yarınsız gecelere boğulurum sebebim ah dünlerim, sebebim zor günlerim dualarım tanrıya, düşürmesin bir daha yasak aşkın kollarına |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geride Birakilanlarin Şarkilari - Eski Şarkılar - Eskiden Kalan ŞarkılarSevda Değil - Zülfü Livaneli Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir Güzelliğin gerçek değil Pencerem kör kapım kitli Bu bendeki seyir değil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geride Birakilanlarin Şarkilari - Eski Şarkılar - Eskiden Kalan ŞarkılarGüLLü -Acımıyorsan- tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan unutmak istesem unutulmuyor seven gönül sözle avutulmuyor bir kadeh boşalıp biri doluyor kır kadehleride acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan _______________________________ -Adam Gibi Sev Beni- Artık sabrım kalmadı Ya kal bende yada git Bir görünüp kaybolma Gideceksen durma git Bıktım yalanlarından Bıktım pişmanlığından Bu kaçıncı özürün Bu kaçıncı yalvarman Adam gibi sev beni Benim sevdiğim gibi Nazın aşkından büyük Deli etme kalbimi Benle oyun oynama Ben oyuncak değilim Üzülen sen olursun İnan ki çok ciddiyim Bıktım yalanlarından Bıktım pişmanlığından Bu kaçıncı özürün Bu kaçıncı yalvarman _______________________________ -Ağlamam Ondan- Böyle gözyaşı dökmezdim Böyle eriyip gitmezdim Sevdim diye kandırdı ya, Yıllarımı harcadı ya Ondan ağlamam ondan Yandım yandım ama ben ona değil Yandım yandım ama hasrete değil Sevda bitti oldu yalan Canım dedim oldu yılan Ondan ağlamam ondan Duygularla oynadı ya Beni böyle ağlattı ya Ondan ağlamam ondan Yazık nasıl da inandım Yazık nasıl da aldandım Gönlüm bunu haketmiyor Bu dert beni kahrediyor Ondan ağlamam ondan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geride Birakilanlarin Şarkilari - Eski Şarkılar - Eskiden Kalan ŞarkılarDeli bir sevdadayım yanıyorum Gururum yerlerde ağlıyorum Yangınım sönmedi fırtınam dinmedi Ağlamak hasreti dindirmedi Yangınım sönmedi fırtınam dinmedi Aglamak seni getirmedi İtiraf ediyorum seni senden istiyorum Alev alev duman duman icin icin yanıyorum Çaresizim zaman zaman gözlerini arıyorum Biten bir aşk icin böyle acı çekilmez GİDEN SEWGİLİDEN ARTIK VEFA BEKLENMEZ! ![]() ![]() ![]() Bir gün gücüm biter de isyan edersem Beni o isyankar sevdalara gömün ![]() ![]() Bunun sözLeri Çook güzel |
![]() |
![]() |
|