Cenk Taner - İzin Vermedi Yalnızlık - Bir Canım Var Zaten,Bilmem Kaç Sıkımlık. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cenk Taner - İzin Vermedi Yalnızlık - Bir Canım Var Zaten,Bilmem Kaç Sıkımlık.Cenk Taner - İzin Vermedi Yalnızlık Cenk Taner - İzin Vermedi Yalnızlık - Bir canım var zaten,bilmem kaç sıkımlık İzin vermedi yanlızlık ![]() Bir canım var zaten,bilmem kaç sıkımlık ![]() Vapurlar kalktı iskelelerden Ben seni düşündüm,zaten bum-naltıyordu nem ![]() Umutsuzluk yasak! İkinci bir emre kadar ![]() Üç gündür sular yok sakalım keyfe keder ![]() Sıvılar atıldı bedenlerden, Ben seni düşündün,zaten tutmuyor fren, Delirdik bazen,sırf bu yüzden dönemem ![]() Başladık bearaber geriye sayımlara Uyarılmıştık zaten,boş laflara karşı Karşı karşıya durunca gördük ki sonra Konuşmamak gerek aynı anda ![]() ![]() ![]() Anlatmaya çalıştım,yarın çok uzak, Zor geçtim yollardan,etraf dolu tuzak ![]() Ne hayaller kırıldı gözlerden ırak, Ben seni düşündüm,zaten çok vakit alır Dünyaya dönmem,sırf bu yüzden dönemem ![]() Ahmet'i hiç görmedim,evlenmiş duydum Hayır,öbür kızla hani öğretmen olan -oldu Ekildi sinirler,biçildi tütünler ![]() Hoş gelindi hoş gidildi ![]() Yerde renkli dergiler,satın alınmış düşler, İki sayfa yer tutmuş sekste fanteziler ![]() Videolar,si-diler,dev ekran ti-viler ![]() Unutmak ceza oldu,dokunmak günah oldu zaten!!! |
|
|
|