![]() |
Ferdi Tayfur - Zamane Aşığı Ben Zamane Aşığıyım Deliyim Divaneyim Gönül Sarayım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur - Zamane Aşığı Ben Zamane Aşığıyım Deliyim Divaneyim Gönül SarayımFerdi Tayfur ,Ferdi Tayfur Zamane Aşığı, Ferdi Tayfur Ben Zamane Aşığıyım Deliyim Divaneyim, Ferdi Tayfur Gönül Sarayım Ferdi Tayfur - Zamane Aşığı Ben Zamane Aşığıyım Deliyim Divaneyim Gönül Sarayım Zamane Aşığı Ben Zamane Aşığıyım Deliyim Divaneyim Gönül Sarayım Yanmış Yıkılmış Viraneyim Ben Zamane Aşığıyım Deliyim Divaneyim Gönül Sarayım Yanmış Yıkılmış Viraneyim Yıkılmış Viraneyim Viraneyim Bir Yabancı Alemda Istıraplar İçinde Çaresiz Bir Biçimde Seninleyim Seninleyim Ben Böyleyim Güzelim Özümle Sözümleyim Seni Sevmek Delilikse Ben Deli Divaneyim Deliyim Divaneyim Aşkın Öyle Yüce Ki Anlatmak Mümkün Değil Bahtıma Yazılmışsın Bu Yazı Benim Değil Aşkın Öyle Yüce Ki Anlatmak Mümkün Değil Anlıma Yazılmışsın Bu Yazı Benim Değilim Bu Yazı Benim Değil Benim Değil Bir Yabancı Alemda Istıraplar İçinde Çaresiz Bir Biçimde Seninleyim Seninleyim Ben Böyleyim Güzelim Özümle Sözümleyim Seni Sevmek Delilikse Ben Deli Divaneyim Deliyim Divaneyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|