|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bedduaetkinbeddua, sözleri, sözleribeddua, sözüetkinin, şarkı, şarkısının |
![]() |
Beddua-Etkin(Beddua Şarkı Sözü)Etkin'in Şarkı Sözleri-Beddua Şarkısının Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beddua-Etkin(Beddua Şarkı Sözü)Etkin'in Şarkı Sözleri-Beddua Şarkısının SözleriBeddua-Etkin(Beddua şarkı sözü) Beddua-Etkin(Beddua şarkı sözü)Etkin'in Şarkı Sözleri-Beddua Şarkısının Sözleri Etkin - Beddua neden kıydın bana gözümün nuru dualarım senın bedduan benim birtek sana yandım böyle bil bunu cennet senın olsun cehennem benim ![]() ![]() ![]() aramızı kimler actı bılemem sana ne zalım nede nankör dıyemem ayagına düştüm geri dönemem tahtın senın olsun zındanın benım ![]() ![]() ![]() aşkıma doysamda sana doyamam kendıme kıyarım sana kıyamam yerden yere vursan kusup darılmam sevgın senın olsun acılar benım ![]() ![]() ![]() aramızı kimler actı bılemem sana ne zalım nede nankör dıyemem ayagına düştüm geri dönemem tahtın senın olsun zındanın benım ![]() ![]() ![]() seni ilk gördügüm zaman ettigim yeminler tutuk,bütün dertlerimi unutup sanki yenıden dogmustum o sarılmanı o sıcaklıgını anne şevkatınden sonra sende bulmustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aramızı kimler actı bılemem sana ne zalım nede nankör dıyemem ayagına düştüm geri dönemem tahtın senın olsun zındanın benım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|