![]() |
Alacağım Olsun - Emre Çabuş Ömür Baybuğa - Alacağım Olsun Adlı Şiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alacağım Olsun - Emre Çabuş Ömür Baybuğa - Alacağım Olsun Adlı ŞiiriAlacağım Olsun - Emre Çabuş Ömür Baybuğa - Alacağım Olsun Adlı Şiiri Alacağım Olsun - Emre Çabuş Ömür Baybuğa - Alacağım Olsun Adlı Şiiri Üyemize Teşekkür ediyorum bu güzel şiiri için paylaşmamızı istediği için onun adına burada sizlerle paylaşıyorum [img]images/smilies/maxih1 (12) ![]() ALACAĞIM OLSUN En Zor Sendin Kalbimin Kimsede Dolmadı Dolmuyor Yerin Beni Sana Düşman Ettin Hain Alacağım oLsun Git Güle Güle Sevgilim Bana Göre En Doğrusu Buydu Eminim Artık Benim Değil Ellerin Kaderisin Çekip Gitmek Yakışır Sensiz Bu kaLbe aLacağın oLsun MutLu oL SevgiLim Gel Yarim oLamam Ki Sensiz Dön Sevgilim Yapamam Ki Sensiz Yürek Bu Dayanmaz Gururdan AnLamaz Çık GeL Geçmişe Bakmadan Nedensiz Dön GeL eLLere Bakmadan Nedensiz Söz & Müzik : Emre Çabuş Ömür Baybuğa omurbaybuga |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alacağım Olsun - Emre Çabuş Ömür Baybuğa - Alacağım Olsun Adlı ŞiiriPayLaşım İçin Teşekkür Ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alacağım Olsun - Emre Çabuş Ömür Baybuğa - Alacağım Olsun Adlı ŞiiriAlıntı: omurbaybuga´isimli üyeden Alıntı PayLaşım İçin Teşekkür Ederim ![]() ![]() ![]() Bu güzel şarkı sözünü bizlerle paylaşmak istediğiniz için biz teşekkür ederiz Başarılarınızın devamını diliyorum Teşekkürler [img]images/smilies/maxih1 (3) ![]() |
![]() |
![]() |
|