|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
diken, düşlerim, sarki, sözleri, ölümsüzdür |
![]() |
Diken Düşlerim Ölümsüzdür (Düşlerim Ölümsüzdür Sarki Sözleri) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Diken Düşlerim Ölümsüzdür (Düşlerim Ölümsüzdür Sarki Sözleri)Düşlerim Ölümsüzdür Diken Düşlerim Ölümsüzdür (Düşlerim Ölümsüzdür sarki sözleri) Son yazılan şiirde, Son görülen düşte, Son zincirlenen bilekte, Herşeyi olan bir çocuktum ben ![]() ![]() ![]() Hükmetmek sonsuz bir zevktir ![]() Son hükmedilen dünyada, Herşeyi olan bir çocuktum ben ![]() ![]() ![]() Asla diz çökmedim ki! Asla yenilmedim ki! Kollarımdan zincirliyim ben Ölümsüzdür,ölümsüzdür! Düşlerim ölümsüzdür! ![]() ![]() ![]() Bir kılıç,bir bayrak tutuyorum ben, Gözlerimden düşen son yaşta, Haykıran bir çocuktum ben ![]() Hedefe bakış sonsuz bir zevktir ![]() ![]() ![]() Son fethedilen kalede, Başı dimdik bir çocuktum ben ![]() ![]() ![]() Asla diz çökmedim ki! Asla yenilmedim ki! Kollarımdan zincirliyim ben Ölümsüzdür,ölümsüzdür! Düşlerim ölümsüzdür! ![]() ![]() ![]() Aynaya düşen aksim,ben değilim artık! Son söylediğim şarkıda, Değişmişim,değişmişim, Değişmişim ben ![]() ![]() ![]() Asla diz çökmedim ki! Asla yenilmedim ki! Kollarımdan zincirliyim ben Ölümsüzdür,ölümsüzdür! Düşlerim ölümsüzdür! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|