![]() |
Justin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi - Justin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Justin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi - Justin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi SözleriJustin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi - Justin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi Sözleri Justin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi - Justin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi Sözleri Justin Bieber Pick Me Türkçe, Justin Bieber Pick Me Çevirisi, Justin Bieber Pick Me Türkçe Çevirisi Justin Bieber - Pick Me Türkçe Çeviri Woah oh yeah (Woah oh yeah) Eh Eh Woah oh oh oh yeah You’re the finest girl i’ve ever seen Sen gördüğüm en iyi And i wanna do you know this Ve en çok istediğim kızsın bunu biliyor musun Every guy you meet ends up having feelings for ya Tanıştığın her erkek sana karşı bir şeyler hissediyor You can have any of ‘em İstediğini elde edebilir You can take your pick İstediğini seçebilirsin But you need to check with me Ama bana uymalısın Girl I promise I Sana söz veriyorum I can take ya to the movies Seni sinemaya götürebilirim We’ll be there holding hands Orada el ele tutuşuruz I’ll walk you home from school Seni okuldan eve bırakırım I’ll walk you to your classes Seni sınıfına götürürüm Playing my 360 yeah you’ll be my best friend 360’ımla oynarız evet, en iyi arkadaşım olursun (360 oyuncak gibi birşey) But most of all baby doll you’ll be my love love love Ama her şeyden önce bebeğim, benim sevgilim olacaksın sevgilim sevgilim You should be pick me Beni seçmelisin So tell me can you dig it Hadi söyle bana bundan hoşlanır mısın I’m everything you need İhtiyacın olan herşeyinim So tell me can you dig it Hadi söyle bana bundan hoşlanır mısın I’ll always be your number one number one fan Her zaman senin bir numaralı, bir numaralı hayranın olacağım And i should be your one and only man Ve ben senin bir numaran ve tek erkeğin olmalıyım You should pick me Beni seçmelisin Tell me can you dig it Bana, bundan hoşlanacağını söyle Think of how good that it could be girl Ne kadar güzel olabileceğini düşün So tell me can you dig it Hadi söyle bana bundan hoşlanır mısın I’ll always be your number one number one fan Her zaman senin bir numaralı, bir numaralı hayranın olacağım And i should be your one and only man Ve ben senin bir numaran ve tek erkeğin olmalıyım You should pick me Beni seçmelisin Yeah you should pick me girl Evet beni seçmelisin netten alıntı |
![]() |
![]() |
|