![]() |
Purple&Quot;Ain T İt Funny - Jennifer Lopez Yabancı Şarkı Sözleri- No Mp3 - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Purple&Quot;Ain T İt Funny - Jennifer Lopez Yabancı Şarkı Sözleri- No Mp3 - Şarkı SözleriPurple"Ain t It Funny - Jennifer Lopez Yabancı Şarkı Sözleri- no MP3 - Şarkı Sözleri It seemed to be like the perfect thing for you and me Sen ve ben için mükemmel olan bu gibi görünüyor Its so ironic youre what I had pictured you to be Hayal ettiğim gibi olman çok ironik But there are facts in our lives Ama hayatımızda bazı gerçekler vardır We can never change Asla değiştiremeyeceğimiz Just tell me that you understand and you feel the same Sadece anladığını ve aynısını hissettiğini söyle bana This perfect romance that Ive created in my mind Kafamda yarattığım mükemmel romantizmi Id live a thousand lives Bin yaşamım olsaydı Each one with you right by my side Hepsinde yanımda sen olurdun But yet we find ourselves in a less than perfect circumstance Ama kendimizi mükemmel olandan daha azıyla karşı karşıya bulsaydık bile And so it seems like well never have the change Asla tercihimizi değiştirmezdik bence Aint it funny how some feelings you just cant deny Reddedemeyeceğin hisler duymak eğlenceli olmaz mıydı And you cant stop move on even though you try Ve çok denesen bile bunu durduramamak Aint it strange when your feeling things you shouldnt feel Hissetmemen gereken şeyleri hissetmen garip olmaz mıydı Oh, I wish this could be real Bunun gerçek olmasını dilerdim Aint it funny how a moment could just change your life Bir anın yaşamını değiştirmesi eğlenceli olmaz mıydı And you dont want to face whats wrong or right Ve doğru ya da yanlış bununla yüzleşmek istemezsin Aint it strange how fate can play a part Kader böyle bir rol oynasa garip olmaz mıydı In the story of your heart Kalbindeki hikayede Sometimes I think that a true love can never be Bazen düşünüyorum gerçek aşk asla yoktur diye I just believe that somehow it wasnt meant for me İnandığım sadece benim için bir anlamı her nasılsa yok gibi Life can be cruel in a way that I cant explain Yaşam açıklayamadığım bir şekilde zalim olabilir And I dont think that I could face it all again Ve yeniden tüm bunlarla baş edemem gibi I barely know you but somehow I know what youre about Seni pek tanımıyorum ama her nasılsa seni biliyorum gibi A deeper love Ive found in you Sende bulduğum daha derin bir aşk And I no longer doubt Ve artık şüpheye yer yok Youve touched my heart and it altered every plan Ive made Kalbime dokundun ve yaptığım her plan değişti And now I feel that I dont have to be afraid Ve artık korkmamam gerekiğini hissediyorum Aint it funny how some feelings you just cant deny Reddedemeyeceğin hisler duymak eğlenceli olmaz mıydı And you cant stop move on even though you try Ve çok denesen bile bunu durduramamak Aint it strange when your feeling things you shouldnt feel Hissetmemen gereken şeyleri hissetmen garip olmaz mıydı Oh, I wish this could be real Bunun gerçek olmasını dilerdim Aint it funny how a moment could just change your life Bir anın yaşamını değiştirmesi eğlenceli olmaz mıydı And you dont want to face whats wrong or right Ve doğru ya da yanlış bununla yüzleşmek istemezsin Aint it strange how fate can play a part Kader böyle bir rol oynasa garip olmaz mıydı In the story of your heart Kalbindeki hikayede I locked away my heart Kalbimi kilitlemiştim But you just set it free Ama sen onu özgür bıraktın Emotions I felt Hissettiklerim Held me back from what my life should be Yaşamımın nasıl olması gerektiği fikirlerimi değiştirdi I pushed you far away Seni uzaklaştırdım And yet you stayed with me Ama sen yine de yanımda kaldın I guess this means Sanırım bunun anlamı That you and me were meant to be Sen ve ben birlikte olmalıyız |
![]() |
![]() |
|