![]() |
Enrique İglesias - İ Like İt Şarkı Çevirisi Sözleri - Enrique İglesias - İ Like İt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enrique İglesias - İ Like İt Şarkı Çevirisi Sözleri - Enrique İglesias - İ Like İtGirl please excuse me Enrique Iglesias - I Like It Şarkı Çevirisi Sözleri - Enrique Iglesias - I Like ItKızım lütfen affet beni If I'm coming too strong Çok ısrarcıysam But tonight is the night Ama bu gece o gece We can really let go Gerçekten salabiliriz My girlfriend is out of town Kız arkadaşım şehir dışında And I'm all alone Ve ben yalnızım Your boyfriend is on vacation Erkek arkadaşın tatilde And he doesn't have to know Ve bilmesi gerekmiyor No one can do the things Kimse yapamaz I'm gonna wanna to do to you Sana yapmak istediğim şeyleri Shout it out, scream it loud Haykır, çığlık at Let me hear you go Duymama izin ver gidişini Baby I like it Bebek hoşuma gidiyor The way you move on the floor Zeminde hareket edişin Baby I like it Bebek hoşuma gidiyor Come on and give me some more Hadi bana biraz daha ver Oh yes I like it Oh evet hoşuma gidiyor Screaming like never before Daha önce hiç olmadığı gibi çığlık atışın Baby I like it Bebek hoşuma gidiyor I, I, I like it ![]() Benim, benim, benim hoşuma gidiyor Party, Karamu, Fiesta, Forever Parti, Karamu, Şenlik, Sonsuza dek Girl please excuse me Kızım lütfen affet beni If I'm misbehaving, oh Edepsiz davranıyorsam I'm trying keep my hands off Ellerimi uzak tutmaya çalışıyorum But you're begging me for more Ama bana daha fazlası için yalvarıyorsun Round round round Devamlı devamlı devamlı Give a low low low Ver kötü kötü kötü bir Let the time time pass Bırak zaman geçsin 'Cause we're never getting old Çünkü biz hiç eskimiyoruz No one can do it better Kimse bunu daha iyi yapamaz Turn around I'll give you more Arkanı dön sana daha fazlasını vereceğim Shout it out, scream it loud Haykır, çığlık at Let me hear you go Duymama izin ver gidişini [Chorus] Baby I like it Bebek hoşuma gidiyor The way you move on the floor Zeminde hareket edişin Baby I like it Bebek hoşuma gidiyor Come on and give me some more Hadi bana biraz daha ver Oh yes I like it Oh evet hoşuma gidiyor Screaming like never before Daha önce hiç olmadığı gibi çığlık atışın Baby I like it Bebek hoşuma gidiyor I, I, I like it ![]() Benim, benim, benim hoşuma gidiyor Don't stop baby, don't stop baby Durma bebeğim, durma bebeğim Just keep on shaking along Sadece sallamaya devam et birlikte I won't stop baby, won't stop baby Durmayacağım bebeğim, durmayacağım Until you get enough Sen yeterince alana dek Party, Karamu, Fiesta, Forever Parti, Karamu, Şenlik, Sonsuza dek |
![]() |
![]() |
|