|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gece, grup, ihtimal, sözleri, sözü, şarkı, şarkısının |
Gece Şarkı Sözü - Grup İhtimal - Gece Şarkısının Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Şarkı Sözü - Grup İhtimal - Gece Şarkısının SözleriBU GECE HER ŞEYDEN VAZGEÇTİM Gece Şarkı Sözü - Grup İhtimaL - Gece Şarkısının Sözleri BU GECEYE KARIŞIRKEN KENDİMDEN GEÇTİM DERTLERİMİ KARANLIĞA EMANET ETTİM GÖZYAŞLARIMI GÖZLERİME BANA HAPSETTİN BENİM DİĞER YARIMSIN ARTIK YALNIZSIN BU ŞEHİR SENSİZ DÜŞMAN BANA SEN BENİM KARANLIĞIMSIN SENDEN GEÇMEK KOLAY DEĞİL ZAMAN DAR OLDU HER ŞEYDEN KAÇSAMDA HAYAT ZOR OLDU SEN GİDERKEN BU ŞEHİRDE ZAMAN DOLDU GECELER ARTIK ZİNDAN BANA CANIM YANAR OLDU BENİM DİĞER YARIMSIN ARTIK YALNIZSIN BU ŞEHİR SENSİZ DÜŞMAN BANA SEN BENİM KARANLIĞIMSIN |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Şarkı Sözü - Grup İhtimal - Gece Şarkısının SözleriBu Gece Her Şeyden Vazgeçtim Bu Geceye Karışırken Kendimden Geçtim Dertlerimi Karanlığa Emanet Ettim Gözyaşlarımı Gözlerime Bana Hapsettin Benim Diğer Yarımsın Artık Yalnızsın Bu Şehir Sensiz Düşman Bana Sen Benim Karanlığımsın Senden Geçmek Kolay Değil Zaman Dar Oldu Her Şeyden Kaçsamda Hayat Zor Oldu Sen Giderken Bu Şehirde Zaman Doldu Geceler Artık Zindan Bana Canım Yanar Oldu Benim Diğer Yarımsın Artık Yalnızsın Bu Şehir Sensiz Düşman Bana Sen Benim Karanlığımsın |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece Şarkı Sözü - Grup İhtimal - Gece Şarkısının SözleriBu Şarkı Benim İçin Çok ÖnemLi Çok KıymetLidir :) iLk Gitarda Bu Şarkıyı ÇaLmaya BaşLadım :) iLk Rekoru Bu Şarkı iLe Kırdık Hayatımda SöyLemediğim Bir Çok GüzeL Hatırası Var |
|
|
|