![]() |
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Faydasız Faydalar [Ft. Ferman] Sözleri.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Faydasız Faydalar [Ft. Ferman] Sözleri..faydasiz be faydalar Qarizma ŞArkı sözü- Qarizma Faydasız Faydalar [ft ![]() ![]() ![]() yar desende yaralari sarsan yar kolumu kanadimi kanadimi kirdilar sensiz hergun kalbime zarar yoklugunla geceler oldu benim sirdasim senin hasretinden dinmiyor ki gozyasim benim gibi seveni inan ki bulamazsin zamani geldiginde inan beni anlarsin uzun bir bekleyisteyim hani nerdesin o masum gulusune inan hasretim yetmedimi sensiz gecen onca gunlerim acilarini ceken bensem sevende benim omrum seni beklemekle gecsede farketmez son nefesimde gelecegini bilsem yeter ben aci cektigimde yanimda sen yoktun akittigim gozyaslarimla ben boguldum gozlerine bakarken mutlulugu hissettim ben korkuyorum sensizlikten seni kaybetmekten beni unut dedin unutmak icin sevmedim seninle gecen her gunumu ozledim faydasiz be faydalar yar desende yaralari sarsan yar kolumu kanadimi kanadimi kirdilar sensiz hergun kalbime zarar faydasiz gulum hersey faydasiz herseyi yapmama ragmen faydasi olmadi gunum kusmus kaderime istemez olmus bir isik uzun bir bekleyisteyim yar bu acilar nereye kadar bitsin bu iskence bitsin bu aci yuregim sensiz yarali yuce Allahim sahidim olsun sende tattim gercek aski ![]() ![]() ![]() faydasiz be faydalar yar desende yaralari sarsan yar kolumu kanadimi kanadimi kirdilar sensiz hergun kalbime zarar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|