![]() |
Yusuf Güney - Maskara |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Yusuf Güney - MaskaraBana bir haller oldu Ask 12'den vurdu Ne oldu birden sastim Aklim basimdan aldin ![]() ![]() ![]() Görmezsem günler geçmez Halimi kimse bilmez Bu güzellik karsinda Oldum ben bir maskara Durusu, gülüsü Sanki bir irmak gibi Akiyor içime Patlicak volkan gibi Bakalim yapacaz Serde sensizlik varsa Kivranip yanacaz Dönüp bana varmazsan Ne olur birsey söyle Olmuyor cidden böyle Koca ömür içinde Bende bu askin bitmez ![]() Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu güzellik karsinda, Oldum ben bir maskara ![]() ![]() ![]() Durusu gülüsü, Sanki bir irmak gibi ![]() Akiyor içime, Patliycak volkan gibi, Bakalim yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kivranip yanacaz, Dönüp bana varmazsan ![]() ![]() ![]() ![]() Bana bir haller oldu, Ask 12'den vurdu, Ne oldu birden sastim, Aklim basimdan aldin, Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu güzellik karsinda, Oldum ben bir maskara ![]() Durusu gülüsü, Sanki bir irmak gibi, Akiyor içime, Patliycak volkan gibi, Bakalim yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kivranip yanacaz, Dönüp bana varmazsan ![]() Ne olur birsey söyle, Olmuyor cidden böyle, Koca ömür içinde, Bende bu askin bitmez ![]() ![]() Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu güzellik karsinda, Oldum ben bir maskara ![]() Durusu gülüsü, Sanki bir irmak gibi, Akiyor içime , Patliycak volkan gibi, Bakalim yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kivranip yanacaz Dönüp bana varmazsan |
![]() |
![]() |
|