![]() |
Yusuf Güney - Bir Sevda Masali |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Yusuf Güney - Bir Sevda MasaliSevgilim yanlizlik kor bana Gördügüm bütün düslerimde Nefes alip veren her günümde Askini solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördügüm o yerde Daha zormus gülüm sensizligi seçince Bilemezsin ne hal kaldi nede bi derman Sonu yoktu sevgimizin anlamistim Ta en basindan Bir sevda masalinda Küçücük bir dünyada Sarilip kollarinda Ben uyumayi özledim Bir çilgin çig düssede Yüreginin en derinine Sakin korkma askim Bu benden bir hediye Sana ![]() ![]() Sevgilim yanlizlik kor bana Gördügüm bütün düslerimde Nefes alip veren her günümde Askini solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördügüm o yerde Daha zormus gülüm sensizligi seçince Bilemezsin ne hal kaldi nede bi derman Sonu yoktu sevgimizin anlamistim Ta en basindan Bir sevda masalinda Küçücük bir dünyada Sarilip kollarinda Ben uyumayi özledim Bir çilgin çig düssede Yüreginin en derinine Sakin korkma askim Bu benden bir hediye Bir sevda masalinda Küçücük bir dünyada Sarilip kollarinda Ben uyumayi özledim Bir çilgin çig düssede Yüreginin en derinine Sakin korkma askim Bu benden bir hediye Sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|