|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakırköy, bilgisayar, ertan, servisi, sevisi, teknik |
Bakırköy Bilgisayar Sevisi Ertan Bilgisayar |
|
|
#1 |
|
pctamircisi
|
Bakırköy Bilgisayar Sevisi Ertan BilgisayarERTAN BILGISAYAR SADECE BAKIRKÖY'ÜN HER BÖLGESİNE YERİNDE SERVİS İMKANIMIZ VARDIR ![]() Yaşadığınız soruna hemen çözüm bulmak mı istiyorsunuz ![]() ?Bilgisayarınızın sorunlu yada yavaş çalışması işinizi mi engelliyor ![]() ?İnternete bağlanmada sorun mu yaşıyorsunuz ![]() ?İşletim sisteminiz mi çöktü ![]() ?Arayın 30 Dk içinde servis elemanlarımızı size yönlendirelim sorununuzu hemen yerinde çözelim![]() Siz gelemiyorsanız biz gelelim ![]() YERİNDE Servis ücretimiz 50 tl’dir ![]() Sorun giderilemez ise ücret talep edilmez ![]() MERKEZ TEL:0212 547 24 37 VERDİĞİMİZ HİZMETLERİN BAZILARI Bilgisayar çökmesi, işletim sistemi çökmesi, İşletim sisteminin bozulması, Bilgisayarınızın arızalanması, Network’ü görememek, Ağ kablosu sorunları, Bilgisayar kilitlenmesi, Bilgisayarın donması, İnternete bağlanamamak, Bilgisayarınızda yada laptop’ınızda internet sorunu, Klavye yada mouse (farenizin) bozulması çalışmaması, Trojan temizleme Spam mail engelleme, Mail ayarları, Outlook mail ayarları, Outlook Exspress mail ayarları Microsoft Outlook mail sorunu, Pst dosya bozulması, Pst dosya onarımı, Outlook Express mail sorunu, Dbx dosya bozulması, Dbx dosya onarımı, Harddiskinizin arızalanması, Sabit disk okuma hatası, Yazıcı arızası Yazı yazdıramamak, Virüs bulaşması, virüs taraması, virüs programı Bilgisayar (Masaüstü) bakım ve onarımı Bilgisayar (Laptop) bakım ve onarımı Bilgisayar yedek parça satışı Web Tasarım Hosting ve Domain Tescil İkinci el alım – satım Ağ kurulumu Ağ sorunlarını giderme ADSL Başvurusu ve modem kurulumu Monitör tamiri Yazıcı tamiri ve bakımı Toner – kartuş satış ve dolumu Virüs kaynaklı sorunlar ve virüs temizleme Kaybolan ya da silinen verilerinizi kurtarma Yeni bir donanım yada cihazın PC’ye tanıtımı Her türlü donanım sorunlarınızı giderme Kapasite arttırımı ve sistem montajı İşletim sistemi kurulumu Win Vista,Xp,98,Me,2003Yazılım sorunları için gereken hizmetler Komple sistem test / kontrol Her tür kart test / kontrol Bilgi yedek alma işlemleri (cd,dvd veya hardisk) Disk test / kontrol veya format 0212 547 24 37 bilgisayar tamiri ve servisi |
|
|
|