![]() |
Elveda Demeyi Öğret |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Elveda Demeyi ÖğretHer düştüğümde tutup ellerimden kaldıran ayağa, ellerinle silen gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Su gibi akıp gidiyorsun ellerimin arasından, tutamıyorum ![]() Ellerimde bıraktığın ıslaklığını da alıp gitsen ya ![]() ![]() Aksa ya gözlerimden gözlerin gözyaşlarım gibi ![]() ![]() Bana yokluğunu öğret ![]() ![]() "Hiç bir şey güzel olmayacak bundan sonra" de, "Sen yoksun" de, "Ben yokum" de ![]() "Denizin lekesi de çıkar elbet bir gün", "Bundan sonra hiç gelmeyecek baharların, hep zemherilerde üşüyeceksin" de ![]() ![]() köhnemiş bir hayatın içinden aldığın beni, bırak aldığın yere ![]() Bana gitmeyi öğret ![]() ![]() Zannettim ki çok kolay olacaktı, dönüp sırtımı ağır adımlarla yürüyecektim sadece ![]() ![]() Bilemezdim ki, öğrenmediğimi gitmeleri ![]() ![]() ![]() Bana ıssızlığı öğret ![]() ![]() Kalabalıkların arasında duymuyorum hiç bir sesi ![]() ![]() Koskoca dünyada bir ben kalmışım sanki tek başıma ![]() Oysa ki devam etmekte hayat, akıp gidiyor zaman herkes için ![]() ![]() ![]() Yağmurlar yağıyor ![]() ![]() ![]() Bana sensiz ağlamayı öğret ![]() ![]() Hiç bilmedim ki ben yalnız ağlamayı ![]() ![]() ![]() Seninle olan çokluğumu bırakırken sende, benimle kalacak yalnızlığım yanıbaşımda bekliyor beni ![]() ![]() Bilirsin, hiç sevmedim "Elveda" ları ![]() ![]() ![]() Şimdi tek bir kelime bile etme, susuşalım sadece ![]() Son kez "Elveda" demeyi öğret, gitmeden önce ![]() ![]() ![]() Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar ‘yine benim! Kimse, nezaketini araya verip, suçtan pay çıkarmasın kendine! Nesnelerinizin, kelimelerinizin, zamanınızın, sevginizin ziyanlığına yanmayın! Hasarı tespit edin yeter! Bedelini, fazlasına canımı ekleyip ödeyeceğim! Sıyrılıp çekilirken aranızdan, ‘üstüm kalsın’ diyebileceğim! Meğer siz, nasıl da yetermişsiniz size! Bilemedim… Sağ olun, sizi sevmeme izin verdiğiniz için ve beni sevdiğiniz için… ÜSTÜM KALSIN!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|