Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anya, aşkı, kalbimdeki, seton, vereceğim

Kalbimdeki Aşkı Sana Vereceğim - Anya Seton

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalbimdeki Aşkı Sana Vereceğim - Anya Seton

Kitabın künyesi

Kalbimdeki Aşkı Sana Vereceğim
Anya Seton
Etna Yayıncılık / Roman Dizisi
Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce)
660 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 22 cm
İstanbul, 2010, 1 Basım
ISBN : 9786053842804
Çeviri : Selim Yeniçeri

Kitap hakkında

"Son yüzyılın en iyi tarihi kurgu romanlarından biri"
-Saturday Review-

"Aşk iyiyse kederim neden? Peki ya kötüyse, ben ne yapıyorum?"

"Seton, tarihi dokümanlardaki olgulara hayat veriyor Klasik edebiyat sahnesinde parıldayan bir romantizm örneği"
-The Austin Chronicle-

Lanchester Dükü John Gaunt ile Katherine'in arasında geçen, tarihin akışını değiştiren, şövalye savaşları, taht kavgaları arasında gelişen tutkulu bir aşk öyküsü Kara vebanın hüküm sürdüğü sokaklarda, bir yandan yoksulluğu öte yandan entrikalarla yozlaşmış Plantagenet Hanedanlığı'nın arka planında gerçekleşen cinayetlerden zinaya kadar olanları son sayfasına kadar elinizden düşürmeden okuyacağınız bir roman

Tüm hikâye kralın oğlu John'un evli Katherine'e delice âşık olmasıyla başlıyor Katherine büyük aşkı John'a kavuşabilecek mi? Peki ya şövalye Hugh Swnford'un arzularına direnebilecek mi? Katherine'in yüreğinin on altı yıllık parçalanmışlığını nasıl bir son bekliyor?
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com