Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aaaaaaa, değerli, dexter, dostum, jeff

Değerli Dostum Dexter - Jeff Aaaaaaa

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Değerli Dostum Dexter - Jeff Aaaaaaa

Kitap Özet

Dexter Morgan için hayat çok zor Özellikle de Miami Polis Departmanı için çalışırken, dünyadaki vicdan sahibi tek seri katil olmak hiç de kolay değil Şüphe uyandırmamak için Dexter, büründüğü role başarıyla ayak uydurmak zorunda Giderek dünyanın bir numaralı hımbıl seri katiline dönüşerek kız arkadaşı ve onun çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmeli
Ancak tam bu sırada Miami’de korkunç bir psikopat işlediği cinayetlerle ün salıyor Bu öyle bir katildir ki, öldürürken kullandığı teknikler Dexter’ın bile nutkunun tutulmasına neden olur Demir kadar sert bir polis olan kızkardeşi Deborah, davaya atanınca, bir anda Dexter için her şey netlik kazanır Bir an önce saklandığı delikten dışarı çıkmalı ve o canavarı geç olmadan avlamalıdır
Tabii, bu arada kendi av olmazsa…

Kitap Adı: DEĞERLİ DOSTUM DEXTER
Orjinal Adı: Dearly Devoted Dexter
Yazarı: JEFF aaaaaaa
Türü: POLİSİYE-MACERA
Çevirmen: ÜNVER ALİBEY
Barkod:
ISBN: 978-605-0058-96-3
Sayfa Sayısı: 308
Basım Tarihi: NİSAN 2009

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com