![]() |
Günahkar-Tess Gerritsen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günahkar-Tess Gerritsen![]() KİTABIN ADI Günahkar YAZARIN ADI Tess Gerritsen ORJİNAL ADI Sinner ÇEVİRİ Elif Sezginci EDİTÖR Şahin Güç KAPAK TASARIM Şahin Güç KAPAK YAPIM Mete Girişgen TÜRÜ Bestseller EBAT 210 X 135 SAYFA SAYISI 410 sf ![]() BASKI 1 ![]() ![]() Tanıtım: Tess Gerritsen, zihninin karanlık kuytularında gezinen tüyler ürpertici ve kafa karıştıran cinayet kurgularını, Günahkar adlı romanında ustaca kaleme almış ![]() ![]() "Tüyler ürpertici Doktor Gerritsen’in morguna hoş geldiniz ![]() Publishers Weekly "Cinsellikten doğan suçluluk duygusuyla harmanlanmış görkemli cinayetler ![]() Kirkus "Son derece heyecan verici ![]() ![]() Mo Hayder "Vurucu cümleler eşliğinde yürek hoplatan bir gerilim ![]() ![]() The Drood Review "Gerritsen, insan ruhunun derinliklerinde saklanan gizleri gün ışığına çıkartmayı başaran hayal gücüyle, Edgar Allen Poe ile H ![]() ![]() ![]() Chicago Tribune "Gerritsen’den tuhaf bir şekilde insanı içine çeken, korkutucu ve gerilim yüklü bir roman daha ![]() Booklist "Gizemler ardına saklanmış, korkutucu ve çekişmeli bir mücadele ![]() Kirkus Ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum ![]() ![]() ![]() [/size] |
![]() |
![]() |
|