![]() |
Musa’Nın Çocukları Tayyip Ve Emine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Musa’Nın Çocukları Tayyip Ve EmineElimde Ergün Poyraz’ın birkaç gün önce piyasaya verilen son kitabı… “Musa’nın Çocukları Tayyip ve Emine ![]() ![]() Okumaya başladım, elimden bırakamadım ![]() ![]() ![]() Bundan önce yazdığı “Patlak Ampul”, “Refah’ın Gerçek Yüzü”, “Kanla Abdest Alanlar” gibi kitapları da böyleydi ![]() “Musa’nın Çocukları Tayyip ve Emine”yi okurken şaşırdım ![]() ![]() ![]() ![]() Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan’ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini, Tayyip ve AKP`nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM’de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız ![]() ![]() Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayyip-Üsame Bin Laden, Tayyip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız ![]() Tayyip’in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz ![]() Tayyip’in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan “geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının” TBMM’de geldiği son safhalara tanık olacaksınız ![]() Ve… Yüce Atatürk’ün “Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!” görüşündeki isabet karşısında bir kez daha saygıyla eğileceksiniz ![]() Kitabın içinden Bu Tayyip’in ne ilk bayılmasıydı ne de son, Belediye başkanlığında da bayıldı, Başbakanlığında da… Çünkü Tayyip Sara hastasıydı ![]() Atatürk’e hakaret edene danışmanlık Recep Tayyip Erdoğan, Belediyedeki danışmanlarını KÜRTLERDEN seçiyordu ![]() ![]() Bu isimlerden biri de Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitabın Künyesi Yazarı: Ergün POYRAZ Yayınevi: Togan Yayıncılık Sayfa Sayısı: 333 Kitabın adı: Musa’nın Çocukları Tayyip ve Emine ISBN: 978-9944-337-07-6 Basım Tarihi: Nisan 2007 |
![]() |
![]() |
|