Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hayvan, isim, şehir

İsim , Şehir , Hayvan .

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İsim , Şehir , Hayvan .







Yazar : Yılmaz Özdil

Bir İngiliz üvinersitesinde yapılan araştırmaya göre,kelimelerin harflerinin hangi sırada yazıldıkları önemli değilmiş aslında Önemli olan, birinci ve sonuncu harflerin yerinde olmasıymış Çünkü, kelimeleri harf harf değil, bütün olarak oynuyormuşuz Ardakai hraflrein sırsaı kıraşık da osla düüzgn ouknuyormuş Trüban bduur Tartıışlan mselee ne oulrsa olusn, bşınaa ve sounna trüban koyğduunda, aarda ypılaan yaınlşları görmeszin Yaınlşları düüzgn gbii oukmyaa, düüzgn gbii anlmaaya bşlarsaın Sbaah klkaarsın trüban konşuuursn, aşkam yaatrsın trüban konşuuursn Kaafn alalk blulak oulr ama Akılnda bi tek trüban kalır!


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.