Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
makascı

Makasçı

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Makasçı

Yazar: Gülten Suveren

350 kitabın çevirisine imza atan Gülten Suveren şimdi kendi romanıyla karşınızdaEmniyet Amiri Adil ile yardımcıları, nezaretinde her tür-den suçlunun; yani kapkaççı, hırsız, tecavüzcü, dolandırıcı, uyuşturucu satıcısı ve kadın pazarlayanların bulunduğu bir ka-rakolda görev yapmaktadırlarTüm bu suçluların arasında Makasçı adıyla bilinen bir seri katil de bulunmaktadır Özellikle sarışın kadınları öldüren katilin geçmişinde acı hatıraları vardır Oldukça iyi eğitim görmüş olan adamda derin yaralar açan anıları zamanla hasta-lıklı bir yaklaşıma dönüşür ve adam sarışın kadınları öldür-meye başlar Kurbanlarının saçlarını keserek yanlarına boş bir yüzük kutusu bırakan katil, Emniyet Amiri Adil ve yardım-cıları tarafından sonuna kadar takip edilirSonunda yakalanan Makasçı tüm öyküsünü anlatmaya başlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com