![]() |
Kitap Adı : Yanitla Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kitap Adı : Yanitla BeniKitap Adı : YANITLA BENİ Çeviren : Eren Cendey Yazar : Susanna Tamaro Dizi : Çağdaş Dünya Edebiyatı Özgün Dili : İtalyanca Özgün Adı : Rispondimi Kitap Türü : Öykü Sayfa Sayısı : 200 Yayın Evi : Can Yayınları Özet : Yanıtla Beni'de yaşamın acıları ve gerçekleri üzerine kurulmuş üç uzun öyküsü var Susanna Tamaro'nun ![]() ölümünden sonra kimsesiz ve sevgisiz kalan, hiçbir şeye inanmasa da bu ihtiyacı duyan, kendi içinde büyüttüğü yalnızlıkta boğulan Rosa'nın öyküsü ![]() Psikopat kocasının baskısı altında var olmaya ve çocuklarını yetiştirmeye çalışan, nefretin, inançsızlığın, sevgisizliğin dünyasında yolunu bulmaya çabalayan, cehennem içinde yaşarken 'cehennem yoktur' düşüncesiyle savaşmak zorunda kalan bir kadının öyküsü ![]() özveriyle bakan, bir yandan hastalıkla bir ormanı kurtarmaya çalışan, karısı iyileşip inanca ve ışığa kavuşurken hastalıklı ormanı kurtaramayacağını anlayıp umutsuzluğa kapılan bir çevrecinin öyküsü ![]() önünde umudun ve iyimserliğin, sevginin ve bağışlamanın öyküleri ![]() Umudun nerede aranacağının, nasıl bulunacağının yolunu işaret eden öyküler ![]() kitabı Yanıtla Beni'de yine aşkın ve inancın insanı iç huzuruna, kişisel mutluluğa ve tatmin duygusuna götüren yolunu çiziyor ![]() sorgulayarak inancın insanı aşka, aşkın inanca, her ikisinin de sevgiye ve anlamlı, tatmin edici bir varoluşa götürüşünün yolunu gösteriyor ![]() Okurlarımızın Yüreğinin Götürdüğü Yere Git adlı romanıyla tanıyıp çok sevdiği Susanna Tamaro, bir kez daha umudun, iyinin ve güzelin, yani sevginin şarkısını söylüyor ![]() |
![]() |
![]() |
|