![]() |
Annemi Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Annemi SeviyorumEn yüksek dağların doruğunda yetişen çiçekler gibiydi Işıltılı gözlerin gözlerin, Biri mavi biri yeşil gözlerinle bakarken bana, içim ısınırdı ![]() Gerçekten gözlerinin biri mavi, biri yeşildi ![]() ![]() ![]() Kucağını, kokunu özledim ![]() Her sabah işe uğurlamanı, Akşam geldiğimde çalmadan açtığın kapıyı özledim ![]() Seni her geçen yıl daha çok özlüyorum ![]() Her an yanımda olmasan da sevgin içimi titretiyor ![]() Benim için en büyük ödül senin kızın olmaktı anne ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki satırlar, bu kitabı hazırlayanın annesine ömrü boyunca duyduğu sevgi selinden ve onun ardından hissettiği, yaşadığı duygular ummanından süzülen birkaç damladır ![]() Anne sevgisini dile getirmede yazarlar, şairler, sanatçılar ayrı bir şansa sahiptir ![]() Bu kitap, kamuoyunun yakından tanıdığı 40’ın üzerinde gazeteci-yazarın anneleri hakkında yazdıklarından oluşan bir derleme ![]() Anneliği, evlat olmayı, bu tek koşulsuz sevgiyi kelimelerle anlatmak elbette mümkün değil, ama yine de kelimelere sığınmaktan başka çaremiz yok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|