Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, okulu

Aile Okulu

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aile Okulu

Esra Nuray Sezer
Nesil Yayınları
Aile Okulu

Eğitim ve öğretimi, dar kalıplara ve kısır kurallara hapsettiğimiz günden beri içimizdeki huzur ve mutluluğu kaybettik Oysa “İnsanlığın öğretmeni”, bize beşikten mezara kadar ilim öğrenmeyi tavsiye etmişti “Hikmet mü’minin yitik malıdır, nerede bulursa alır” demişti Ona göre, eğitim ve öğretimin; yaşı, yeri ve zamanı yoktu Ve her şeyden önce ailemiz bir okuldu Ailemizin her bir ferdi, yerine göre bu okulun hem öğrencisi, hem öğretmeniydi Ama, asıl sorumluluk, öncelikle anne ve babanın omuzlarındaydı Anne ve baba, her şeyden önce aralarında sağlıklı bir iletişim kuracak, sevgi ve saygıyı yaşayacak, hem kendilerini, hem çocuklarını eğiteceklerdi İşte çalışmalarını, ailemiz ve çocuklarımız üzerinde yoğunlaştıran Esra Nuray Sezer, bu kitabı titiz araştırmalarının sonucu sizler için hazırladı Kitabı okuduğunuzda, ilkokuldan üniversiteye kadar tüm eğitim kurumları içinde tartışılmaz bir üstünlüğü olan “aile okulu”nu keşfedecek, yuvanızı cennete döndürme azmiyle dolup taşacaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com