![]() |
İpek Ongun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İpek Ongun1- Bir genç kızın gizli defteri Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Neden yazarız? Daha doğrusu neden anı defteri tutarız? Yaşamımızın her döneminde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Arkadaşlar Arasında Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Eğer sevinçlerimizi içimizde hasret olmadan paylaşabiliyorsak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Kendi Ayakları Üstünde Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Lise yılları sona ermekte ![]() ![]() ![]() Gelecekle ilgili doğru kararlar almak gerek ![]() Hangi meslek? Hangi üniversite? Kendi ayaklarının üstünde durabilmek için sorular sormak ![]() düşünmek gerek ![]() Serra ile arkadaşları bu zor dönemi yine kah gülerek kah hüzünlenerek ama hep birbirlerine omuz vererek sürdürüyorlar ![]() Ya ilk gençlik Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Onlar ne olacak? 4- Adım Adım Hayata Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Üniversiteye giriş ![]() ![]() ![]() O ilk yılın heyecanı ![]() ![]() ![]() Arkadaşla paylaşılan kendine ait bir ev ![]() ![]() ![]() Küçük özgürlükler ![]() ![]() ![]() Serra bu yeni ortamda kimlerle arkadaş olacak? Acaba onu neler bekliyor? Ya Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() 5- İşte Hayat Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Üniversitenin son yılında Serra ve arkadaşları günümüzün zor koşullarıyla baş etmeye çalışırken ![]() ![]() Soru soran kişinin ![]() ![]() ![]() Hayatla ilgili bilgiler tersinden öğreniliyor ![]() Okulda önce çalışıp ![]() ![]() Hayattaysa önce sınanıp sonra buradan bir şeyler öğreniyor ![]() Eğlenceli olaylarla ![]() ![]() ![]() 6- Şimdi Düğün Zamanı Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Bu aslında bir veda mektubu ![]() ![]() ![]() Serra'ya veda etme zamanı geldi ![]() İnanın ![]() ![]() Dile kolay ![]() ![]() sorunları aştık ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() Ve bunları sizlerle el ele başardık ![]() Siz beni yönlendirdiniz ![]() ![]() Ve bu kitaplar yazılırken sadece siz değil ![]() ![]() Her yazarın bir çıkış noktası vardır ![]() Benim ki ![]() Bu ![]() ![]() ![]() Her şeyin bir zamanı var deriz ya hep ![]() ![]() ![]() Şimdi düğün zamanı! 7- Hayat Devam Ediyor Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Hayatta ne çok yollar yürüyoruz ![]() Okul yolları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönüp baktığımda bir prizma görüyorum sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk Serra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BLinklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiyse evlilik yolunda ![]() ![]() ![]() Hayat devam ediyor! |
![]() |
![]() |
|