![]() |
MyFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği Yedek File Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MyFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği Yedek File SetiMyFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği Yedek File Seti Ürünün Adı : MYFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği Yedek File Seti Markası : MYCey Üretim Yeri : İstanbul, Türkiye Özellikleri : MYCey ürün ailesi içinde yeralan MYFeeder güvenli meyve sebze emziği yedek file seti Hitap ettiği Yaş Aralığı : 6 - 18 ay Fonksiyonları : MYFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği ile kullanılmak üzere 4 adet Yedek File Üretildiği Malzeme : Kullanım Amacı ve Faydası : MYFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği ile kullanılmak üzere yedek file– Ben kendim yerim • Yedek Filelerin MYFeeder ile kullanılması gerekmektedir • Dilediğiniz zaman temiz ve güvenli file kullanabilmeniz için her zaman yedek file bulundurunuz ![]() Temizlenme Özellikleri : Her kullanımdan sonra bir küçük fırça (mesela diş fırçası) yardımı ile sabunlu su ile yıkayıp durulayınız ![]() gözünde de yıkayabilirsiniz ![]() Paket İçeriği : 4 adet MYFeeder güvenli meyve sebze emziği yedek filesi Garanti Süresi : 1 yıl Garanti Şartları : Üretim hatalarından kaynaklanan arızalı ürünler yenisi ile değiştirilir Bebeğe Sağladığı Fayda : MYFeeder ile bebeğiniz; • Taze meyve ve sebzenin tadına varıyor • Kendi kendine yemeyi öğreniyor • Kendi damak tadını kazanıyor • Çiğnemeyi öğreniyor Anne - Baba'ya sağladığı Fayda : MYFeeder ile siz anne ve babalar; • Bebeğinizin boğulmasıyla ilgili endişelerinizden kurtuluyorsunuz • Cam rende derdiniz sona eriyor • Kaşık ile besleme sıkıntınız bitiyor • Fileye soğuk veya donmuş meyve yerleştirerek mükemmel bir diş kaşıyıcıya sahip oluyorsunuz • Ve bebeğinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde keyifle besleyebiliyorsunuz Markanın ait Olduğu ülke : Türkiye Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06 ![]() ![]() 8,90 TL |
![]() |
![]() |
|