![]() |
Yarlı Sözler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarlı Sözler...Ekmeği Elde Etmek için Emek vermek Lazım Ekmek Zengineden Fakirede Aynı Yoldan Gider ![]() Sana gelene sen de git ![]() ![]() islam dini, insanların dünyada da, ahirette de rahat ve huzur içinde yaşamasını istiyor ![]() Aşkı Hak Etmek için fedakarlıklar Almalısın ![]() Dilini muhafaza et, seni sokmasın ![]() ![]() işlerinin doğru gitmesini istersen, kendi başına hareket etme! Akıllılarla istişare et! Aşk Bir insanı Yaşamaya Bağlayan En Değerli Unsurlardan Biridir ![]() Bütün düşmanlıkların sevgiye dönüşmesi umulur ![]() ![]() insanlar konuşmayı severler fakat, konuştukları ile amel etmeyi, öğrendikleriyle yaşamayı terk ederler ![]() Yaşamak için çabalamak gerekir, çabalamayan bir insan hayata hep yenik düşer ![]() Bir çocuğu Cehennem ateşinden korumak, Dünya ateşinden korumaktan mühimdir ![]() 2ki kişinin darıldıktan sonra, birbirlerinin ayıplarını ortaya çıkarması, münafıklık alametidir ![]() Sabır ; yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir ![]() Hayattan zevk almak için hayatı herzaman pozitif olarak yaşamak gerekir ![]() Bir kimse kendini övmeye başlarsa, değeri düşer ![]() Her insanın yaşadığı Sürece Şans önüne çıkar önemli Olan o şansı iyi Değerlendirmektir ![]() insanın, düşmanlarını sevindirecek şekilde yaşamasından sa, şerefiyle ölmesi daha iyidir ![]() Aşk Ekmek gibidir Yavaş Yavaş Sindire Sindire yemek gerekir, Birden yenilirse Zevki Kalmaz Tadı Çıkmaz ![]() Dünya, baştan başa aslı olmayan bir masaldan başka bir şey değildir ![]() Herzaman iyilik Yapki Hakkında Kötü iftiralar Atılmasın ![]() Akıllı olan her adam, özür dileyenin bir suçu olduğuna inanır ![]() Aşk Şarap Gibidir Bağlandıkça Sarhoş Olursun ![]() Akıllı bir adam, senin düşmanın bile olsa, cahil bir dosttan iyidir ![]() Konuştuğuma pişman oldum, ama sustuğum için pişman olmadım ![]() |
![]() |
![]() |
|