![]() |
Özel Aşk Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özel Aşk SözleriKapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularınki asla ![]() Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın ![]() Bir eski dost gibi hatırla beni bir selam ver yeter zahmet olmazsa unutmuş olsan da eski günleri adımı an yeter zahmet olmazsa ![]() Seni sordum sokak lambalarına bekleme boşa gelmez dediler boynumu büküp de baktım onlara halime acııyp zavallı dediler ![]() Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim birgün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden aıyrdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim ![]() Güller anlatsın sana olan sevgimi güller anlatsın yalnızlığımı çaresizliğimi yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım güller anlatsın ![]() Korkma sevgiden çekme ellerini bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala bozkırlarda kısrağın ![]() ![]() Kurak çökse de ![]() ![]() Ağlaıyşım terk edip gidişine değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni şair ettin ![]() ![]() ![]() Aşkımızı istemeyenler bizi çekemeyenler ![]() ![]() ![]() Bahar gözlerine bakınca dalarım tutamam kendimi ağlarım Git dediğin yerler mi uzak yoksa sen mi? Acılarımın prangası vermez ellerimi hüzünlerimin darağacına aştım kendimi ![]() Seni dün sevmedim dünler bitti seni bugünde sevmeyeceğim bu günlerde bitecek seni yarın seveceğim çünkü bebeğim yarınlar hiç bitmeyecek ![]() Seni her özlediğimde kalbime bir ıyldız çiziyorum ![]() ![]() ![]() ıyllardır sevgimin öyle çok muhafızı ve düşmanı oldu ki inan bana seninle onları aştı ![]() ![]() Kuyruklu ıyldızlar vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkım var dağlar bilemez ![]() ![]() ![]() En güzel deniz gidilmemiş olandır ![]() ![]() ![]() ![]() Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sende imkansızlıklarını sevdim ![]() ![]() ![]() Sana en muhtaç olduğum şu anda gel! Yaşamak olsanda gel ölüm olsanda gel! Gidenler yokluklarıyla değil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler ![]() Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçiyorsun ![]() ![]() ![]() Sana şarap vereceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maviler giyer bulut ölürüm ![]() ![]() Bir sen varsın dünyamda beni anlayan birde sevmek var içimde sıcaklığınla yanan ![]() Sevilmeye laıyk olan ancak sevmesini bilendir ![]() |
![]() |
![]() |
|