![]() |
Gözlerimi Öpen Rüzgar Simsiyah Bir Kalp |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerimi Öpen Rüzgar Simsiyah Bir KalpMelek yanaklarımda ![]() Ayak bataklıklarda// Ecel konaklarında elem elimi bırakmamakta + Dünüm yarınımı sorgulamakta// Bu yüzden kalem sayfanın şakaklarında ![]() ![]() Hey yabancı !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama sönüktüm ![]() ![]() ╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩ Simsiyah hüzünler doğuyor gönlümün sıra dağlarına ![]() birkaç damla gözyaşı ile yoğruluyor günler ![]() ![]() Oysa dağları çınlatmışlığımız vardı ![]() Adımız tebessümler eline düşerdi ![]() Şimdi ise ![]() ![]() Hiç gece olmaz ![]() Düşleri kararmış satırların yüzümde ki aynasında ![]() Gözlerimi öpen rüzgar Simsiyah bir kalp Uyuşmuş bedenimin göz altı mührü ![]() ![]() Diplerdeyim ![]() ![]() Ek*** bir şey var; Gökyüzü küsmüş ağlamıyor bana… Uçakları nedeyim + Gökkuşağı gönder bana Senin olsun süngülerin + Gül dikeni yeter bana// Silahları nedeyim + Benim sevgim mavzer bana Suya attığım çiçekler + Bir gün olur döner bana ![]() ![]() ![]() ![]() siyah saç ak déftérLé qéLdin ![]() ![]() ![]() ak saç siyah déftérLé + qidiyosun ! уüяєğιм∂єкι уαğмυяℓαя ∂υяυη вιяαz α¢ıℓαяıмı νυямαуıη уüzüмє уüяєğιм∂єкι уαğмυяℓαя ∂öкüℓмєуιη göηℓüм∂єкι α¢ı ∂ιηмє∂ι ∂αнα ![]() ![]() ![]() Gökyüzünün sonsuzluguyla denizin mavisinin birlestigi yerde ![]() # Nєяdєи вιLєcєкѕιи αşк ìLє кανяυLмαуı ЧαимαуαcєѕαяєTιи мι ναяѕєиìи? " # Mavi bir göğü olmadı hayallerimin sen yüreğimi çaldın hırsız gözlerinle ![]() ![]() Bana kaldı hayat denilen intihar bir demet hüzün bıraktın yüreğimde ![]() ![]() X вαк ucsuz güη batıмı dυdαкlαrındα `rєnкlєnırкєn` нαуαт вιr кєrє dαнα ѕєnι αldı gιттι dünlєrıмdєn ölüм şαfαкlαrıм dα вєкlєуєn ıѕѕız вιr dєм ![]() ![]() ![]() X “Ey zulmün nefesini yüzüme üfleyen sevgili ! Bir avuç kül olan yüreğimde artık aşkına yer yok ![]() # ParkLarı cok soquk bu kentin sahilleri Hep Nedense sen kokuyor ![]() ![]() ![]() Sustum Sözcüklerr yok artık Gökyüzüne dal Bir gün beni özlersen ![]() ![]() ![]() # # Köprüler geçmemiş aldatmamış aldatılmamış Bedeller ödememiş… Ayrılık ve hasret mektupları okumamıştık… Ve dizlerimizi kanatmamıştı henüz hayat ![]() ![]() ![]() İnanıyorduk duruyduk saftık çocuktuk ![]() Şimdi anlatacak bir masalımız bile yok bir köşesine sığınacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|