![]() |
Derin Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derin SözlerSenin olan herseli sensizliği bile seni hatırlattığı için seviyorum ![]() Başını göğsüme yasladığın zaman tek düşmanım akıp giden zamandır ![]() En sonunda bir gün seni gözlerime hapsedip sevgimle boğacağım ![]() ![]() ![]() Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz ![]() ![]() Güzelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eller bana kalpsizsin diyor ![]() ![]() ![]() Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düsünüyorum aşık olmanın rezilliğini ![]() ![]() Nasıl doldurduysan hayatımı varlığınla ![]() ![]() Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım ![]() ![]() Aşkım var dağlar bilemez ![]() ![]() ![]() Bir ilk gibi yasayacağım içimde ![]() ![]() ![]() Aşk ![]() ![]() ![]() Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana ![]() ![]() ![]() Gözlerin gözlerime değdiğinde felaketim olurdu ağlardım ![]() Ne zaman ayrılık saati gelse ![]() ![]() ![]() ![]() Bir soluk kadar yakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam ![]() Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt ![]() ![]() Masum ve üzgün bir çocuk gibi konuşursam ![]() ![]() Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum ![]() ![]() ![]() ![]() Duygular vardır anlatılmayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin ![]() En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme ![]() ![]() ![]() ![]() Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi ürkek bakışlarımda sensizlik ![]() ![]() ![]() Meleklerin saçları salkım salkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|