![]() |
Uzat Bana Buz Tutmuş Ellerini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzat Bana Buz Tutmuş ElleriniSηη’Lє γada SηSíiz ![]() ![]() ![]() Fαzlα bαkmα burdαn déĞil Bulutlαrα αit o Mélék démék mi géçti içindén? Bırαk kirlétmé! Géçirmé içindén Uzat Bana Buz Tutmuş Ellerini Yüreğimle Isıtayım Çevirme Bebek Yüzünü Ardına Eğilmesin Başın Önüne Bak Bak Son Bir Kez Gözlerime Bak Ki Silinmesin Silinmesin Suretin Benliğimden Yıllar Sonra Sen Hangi Ellerde Ben ![]() ![]() ![]() aRasıra bu taRafa bakı Versen qöSÜne yumruuu yiyiveRsenn ![]() ![]() ![]() aynada kendini qöRmeLisinn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama Sn ağLayaMaSsnn ![]() ![]() ![]() ![]() qiSlice kanaYanSn ![]() ![]() neFeSm kesiLdiinde kMse beni özLemeyecek ![]() ![]() ![]() ßLki hÇ duRmadan uyuSAm 2 qün ßLki çözüLür bu düüm ![]() ![]() ●(li)●[_!вẵк g℮η℮ чẵLŋιzιм!_]●(li)● [●кιчιчα νυ®υчσ® чẵLŋιzLιgιм ![]() ![]() ●-●ẵcιLẵ®Lẵ в℮ѕLєŋiiуợ® νücυDυм●-● »●«уẵLηιzLιк D℮η℮ŋ Dυуgυ кẵ®ιѕтι®ιуσ® в℮уŋiiмiii»●« вööÖööö_ ![]() ![]() ![]() ![]() Ξ̲̅̅S̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅A̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅G̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅O̲̅̅Ξ●Ξ̲̅̅P̲ ̲̅Ξ● Ξ̲̅̅A̲̲̅Ξ ßuqün Søn ![]() ![]() ![]() ß¡tt¡yøLcuLuq ![]() ![]() Søñ ß¡r høS¢âqâL d¡Lêq¡ Artık iiçim acımıyor, yanmıyor bedenim bu ayrılık uğruna ya sevgimi bitirdin bilmeden, yada artık ben küllendim bak artık gülebiliyorum kahkaha ata ata karıştırma şimdi! ya içten gülüsüm, yada numara ![]() ![]() Haиgi zaMaиa sakLaиıyoЯ∂u ∂engeSiиi çokTaи yitirMiş yaLиızLıkLaяım???? Lii℮в℮ мiicн Dαηη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() °●[_!Döят ѕєу gєяii Döймєz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -{ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimé né karman corman hayatımdan kimé né yaLan doLan masaLLarımdan bén mutLuysam SusuyoruM ArtıK Daa FazLa ßatmamak İchin KaranLıına Ama Tutamıorum KaLbimin İncé ChıqLıkLarını YavA$ YavA$ Saqır OLuorum YokLuunLa** |
![]() |
![]() |
|