![]() |
Nick... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nick...Dü$e kaLka qeLdik hayata dü$e kaLka öqRendik ya$amaYı heR deFasnda ßi $eKiLde tutunmaYa ÇaLı$tık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her qeçeN saniyede dahada biR seviyoruM özLemeyi ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbim şimdi bir sokak çocuğu ![]() ![]() ![]() yalnız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YasakLandın , Hep sakLandın ![]() ![]() ![]() ![]() ßénidé YakDın aH sénDé yaNaSın a$kım a$kLaRından ßuLasnn x! YüreĞinin qöTürdüğü yerLerde Tek ßaşına ağLayasınn ![]() ![]() Séni Dü$ündüm Yinéé ßir aTé$ Düştüü qönLümé ![]() ![]() ![]() GéL yanıma SarıL ßoynuma Uzat éLini ßir daHa ßırakma qeL sevqiLimm sokuL koynuma Hisset Tenimi ßir daha ßırakma ![]() ![]() ![]() âŜķ ĥěŖŜĕŷĕ ĎĕĝĕŔ !! (: Né aCı Hüzün qéLip qüCüyLé öWünüR ßir Hayat ßüyük Yasa ßir anda ßüRünüR ![]() ![]() qitmé kaL désém Dönüp Kızardım Kéndimé ![]() ![]() Yapamam qidemem sandınki vazqecemem artık yaLnız ; qecmişTe anındayım ßén ![]() éLLérini tutabiLméyi eskisi qibi öpebiLméyi Ama Dayan SewqiLim ßékLé ßéni yanına ßéndé qeLiyoRum az kaLdı ![]() ![]() Ték diLéğim ßénim oLman Sadece koLLaRımda uyuman Senden ßaşka kimse oLamaz dedim o zaman x! Kara qécéLér Yiné Séni HécéLéR ![]() Düşümé qiRi$iné TatLı qüLü$üné ßéni öpü$üné PusLu ßakı$ına ßırakıp akı$ına SarıLıp yaTı$ına MüptéLayım (!) ßi$éy waR aRamızda onu buLdukca KaybédiyoRuZzZ Sén Son a$kım Son Umut ^ m oL ![]() ![]() Sénsizde Düşermiş takwimde qünLéR ![]() ![]() ![]() " unuttum " démék ßiLé HatırLamakdır ![]() ßir sevmek ßin defa öLmek Demekmiş ![]() Sévdan ßir Atéş oLduu ßéndé ![]() ![]() ![]() ![]() Kimé dokunuR éLLéRim ; Kimi qöRür qözLéRim ![]() ![]() NéyLéyim ßén SiyaH Diyincé ßéyaz DéméYén ManiTaYı Aşk DérKén ? Toz pémbéhayaLLéR waRDıı ; Pémbési qitti Tozu kaLdıı ^^ ßu né ßiçim Aşk TükeTir aDamı ![]() ![]() AyrıLık iLacın oLmadı mı , Son Sözü SöyLédim KoymaDı mıı ? |
![]() |
![]() |
|