Artk Eski Halim Kalmadı Hiç (.) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Artk Eski Halim Kalmadı Hiç (.)artk eski haLim kaLmadı hiç ( ) qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin ![]() ßedenim bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor ( ) Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm ![]() ![]() Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿ Ne kadar da safmışız xD Masallar hep yalanmış Şu kırmızı başlıklı kız ![]() ![]() En az kurt kadar varmış ![]() ![]() ![]() Rapunzel zamanında Küt saç daha modaymı 2grm sabrım wrdı ![]() !onuda aldılar![]() !küçücük 1kalbm wrdı![]() !onuda krdılar![]() !!! Kacmak istersin hayattan ![]() tek basina yasamak karanLikLarda![]() yapamazsin![]() birakmazLar pesini![]() ønLar køvaLadikca sen kacarsin![]() nereye øLdugunu biLmeden![]() bir gùn kazanicam diye inad edersin![]() kazanamazsin![]() sønunda yeniLir ; hayatLar icinden hayat secersin![]() sebebsizce ya$arsin õLmek isterken deLice![]() évrénîn bûtûn yâlnIzlIklârInI ûstûmé âldIm ![]() ;GüLméi unuddurdn ![]() bari pécédé uzadmaı biL !Ortada bir “ ama ” varsa ; Ondan önce söчlenen herşeч boştur unut gitsin ![]() ![]() 3G hızıyla yakında hayatımız çok değişecekmiş Yürüyedur Türksel kurtar bizi bu hayattan![]() 3 demişken 3 günden fazla ayrı durmak çok pis günahmış![]() 3 günü 3 haftayı 3 ayı 3 yılı devirdin sevgilim 13 mevsim bu belki bu kış özlersin![]() ![]() ![]() **** Karaktersiz insanlarla dolmuş artık her tarafım ![]() Dünya düzeni bu biçimken ben barışı aradımm ![]() Savaşmaksa tercihim sonuna kadar ben varımm ![]() Dikkat edin benzemem ben kimseye toparlanınn! ) **** |
|
|
|