![]() |
Artık Seni Özlemiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Seni Özlemiyorum...Artık seni özlemiyorum ![]() ![]() ![]() Güneş batmadan önce, alacakaranlık çökmeden evvel ta ki yeni ay doğana kadar gelmiyorsun aklıma ![]() ![]() Bilki Ağustos böcekleri yaz konçertosunu başlatana kadar yoksun aklımda ![]() ![]() ![]() Artık özlemiyorum suyun altında gözlerimi açmışken, dalabildiğim kadar derine dalmış, nefesim azalmışken, suyun üstüne kendi hayatımdan kaçar gibi çıkmaya çabalarken yoksun sen aklımda ![]() ![]() ![]() Suyun üstüne çıkıp, ağzımı açtığımda ciğerlerim sen dolana kadar yoksun ![]() Gözlerim açıkken yoksun, başkaları bana bakarken yoksun, ben başkalarında seni ararken yoksun ![]() Sonra aynaya kaçamak da olsa bakışlarım yakalanıyor aniden ![]() Duruyorum bir kaç saniye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni özlemiyorum artık ![]() ![]() ![]() Hava masmaviyken, sessiz bir rüzgâr uzaklardan kopup gelmiş kadife bir kumaş gibi üzerime değip geçerken yoksun yoksun yoksun aklımda ![]() Yağmurlar yağana kadar müsaade sana ![]() Ben seni bir şehrin yağmurlarında, sevdim, belki ![]() O bulutlar tependen içine hiç girmesin dilerdim ![]() Güneşe ve ıssızlığa alışkın değilim bu yüzden ne zaman güneşin altında tek başıma dursam özlemiyorum artık seni ![]() Yarım ağız gülüşlerimde, sarhoşlayıp tökezlediğimde, uyku öncesi aldığım haplarda sana yer yok ![]() Gecenin bir yarısı aaaek kokusunun havayı doldurduğu bir kimsesiz zamanda uyanıncaya kadar özlemiyorum seni ![]() Masada duran vazolarıma bakmadığımda, sen kokan bir kumaş parçasını alıp burnuma götürmediğimde, tenimde sana ait bir iz aramadığımda ![]() ![]() ![]() Yani o pek dar zaman aralığında ![]() "I don't miss you anymore" diye bir şarkı çalmıyorsa, Bil ki özlemiyorum seni ![]() Salatanın yağını koyarken, beyaz şarabın serinliği boğazımdan yalnızlığıma akarken, içimde kocaman bir boşluk oluşmuşken seni aklımdan kaçırmam biraz bundan ![]() I don't miss you anymore, ya da ![]() ![]() ![]() Dur en iyisi bir kadeh şampanya koyayım, sensizliğin şerefine! Yeni kadehlerimde… ![]() |
![]() |
![]() |
|