![]() |
Qüzel Sözler! :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qüzel Sözler! :)mutLuLuk ![]() ![]() hep merak ederdim ![]() ![]() ama artIk etmiyorum Cünkü Seni cok Seviyorum ((: Sahip Olacaklarımla Değil Sahip Olduklarımla İlgileniyorum ![]() Bu yüsDén hiÇ kimSéyi aramıoRum x) MéLékTim $éyTaN dédiNizZ arTıq $éyTaNım HépiNisS GöRécéqsSiNizZ !! seni sevebilecek tek [aptal] benmiyim ? Düиya üzεмεz bεni ÖLüм koґkutabiLir мi Sεn oLмαdαи bu kαLp нissεdεbiLiґ мi ? ßıraK daGıTsn Rüzgar SaçLarımı ![]() ![]() Yagmura GerK Yok YErine ßen agLarım ![]() ![]() ßıraK Konusma NasL Dayanırım ![]() ![]() yaLana GrK Yok GÖzünden anLarım ![]() ![]() sen gittin gelmedin deişen bişe olmadı belli ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ![]() ![]() " ![]() ![]() Susmalar uçuk mavi ![]() ![]() ![]() Sen yeteRki heß ümit Et ![]() ![]() hayat ßeLki döneR Sana ! RüyaLarında meSeLa ![]() ![]() ßiя yeяde iηsaηŁaяıη GöŁGeŁeяi ßüyüyoяsaoяada Güηeş ßatıyoя demeкtiя GöŁGeŁeяiηiz aяasıηda кeηdi ßeηŁiğiηiz uηutuŁmuş öyŁe sisŁeя çöкmüş ki ![]() ![]() ![]() ![]() sıкıŁdım ßeη qüηeŞimi ßatıяıyoяum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|