![]() |
Havalı Nickler Bayılacaksınız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havalı Nickler BayılacaksınızbiLmem neden diyaLoqLarımız bukadar Lacka? ![]() ![]() qüRüLtüLü ya$aDım SésSizCé öLüYoRuMm ![]() ![]() ![]() ![]() Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı yektiM ![]() ![]() EsRaRLI Tohumun toPraGa karIstIgInda, haSrEtN Göz yasLarImLa ßuLustuGuNda, ßu Cigara'dan h£r Duman aLdIgImda İnan ki; AKLIMDASIN ![]() ![]() ßöö ![]() ![]() yakLa$ yamaCıma uLa$ amaCıNa!! satıR satıR keNdimi yaRaLıy0oRm ![]() ![]() üşüDüm üşüDüm yaNıyoRmMm ![]() ![]() Çok uZaqa qiTme oqLuM ßeNde herşeY ßoL aRtık qitmé démiCém zatéN iicé hazıRsıN ßu séFéR beN hüzüNdüm beNi seN seCtiN ![]() ![]() s0quk şehiR bedeNimi hapseT ![]() beNi boşweRr keNdine söz veRr ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() seNinLe ayRı oLsakta hayaLiN iLk qüNki qiBi yaNımda x( ''100'' νєяιρ α∂αм єттιуѕєм;''0''ℓα çαяραя уσк є∂єяιм ![]() ![]() iLqi b0oL yeteRki beNim oLL ![]() baNa beNLe ndN koNusmuyosuN muhaBbeti yaPma ![]() ![]() ![]() miLLet dışıNı süsLeR - iCiNi takmaz oLmu$ esKiDeN aLtıNı cizDikLeRimiN şimDi üstüNü ciZiy0oRum ![]() ![]() beNim y0oL veRdikLeRim miLLetiN iLqi odaqı oLmu$ ![]() ![]() sefmi0oRm keNdimi!!!! sevmem öLe heRkesiN sefdiqi şeyLeRi xD iStisNa ßenSem Kaide b0zuLuR ! yakLaş baNa yaNmaSsıN ![]() ![]() (saq0o0o0o0o) mikRafoNu aC ya iCimi okŞa yada y0L baş saCcC ![]() pFf ![]() ![]() ![]() ![]() ciRkeF kaF keF deme noLuR tek ba$ıNaLıqıN yoLcusu tek oLurR ![]() ![]() SıRaDaNım, eN öN sıRaDaN KişiseLLeştiRemeDikLeRiNizdeNim xDDD heRkes Rap diNLemesiN ![]() ![]() saNa aşKım dieN su kaLbe bak Ne kaDaR faRkLı (: siqaRamıN dumaNıNı kıSkaN ![]() ![]() dudaкLaяiм кaηaγaηa кadaя γapмaк İSтєdİĞİм İŞтє вu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o Cilgin o sERseri kiz gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|