Korkma! Dilimde Bütün Haylazlığım... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Korkma! Dilimde Bütün Haylazlığım...bana geLince hayat neden masaLsız ![]() * Hadi durma kutla bu zafer senin ! Seni sevi yorumlar yok O dil beni terk etti Seni sevi yorumlar yok Bulutlar gitti:* уαrını вiLмέм υnυт Dünü^^'ç0cuğum beLki bu yüzden aşk bana büyük geLdi![]() nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк ?nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı ?ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini ?наγаτ іςіпє dϋѕtϋqϋм віг ѕанпє ![]() ![]() GülüşLeriimM vardır eLbet ![]() ÖncE gözyaşlarımı siLmen gerekecek !! Düş'üyorum tut éllérimi Düş'émiyorum![]() itérmisin béni ![]() ¿ Kéndimlé çélişkiliyim Kurtar béni ![]() Bir kalbi iki kişi paylaşamaz ![]() </3 Dünyada her şey kendine bir eş arar taşın kalbi yoktur ama onuda yosun sarar![]() ![]() ![]() ![]() Yavaşlıyor ama durmuyor dünya Zaman kimseden değilken yana Gitmiş herkes evlerimiz bomboş Boşver mi diyorsun? Kanasın ![]() ![]() Hiç bir zaman sizden biri olduğumu söylemedim ![]() Ama bizlerden biri olamayacağınız kesin ![]() Fakat adımın oralara kadar gelmesi ruhum'u okşadı ![]() ![]() Sonunda bilmediğiniz o kadar çok şey varki ![]() Hala sahtekarlığınızla yaşamaya devam ediyorsunuz kendi dünyanızda ![]() Bazen bir hristiyan bazen bir müslüman bazen bir yahudi bazen bir budist kadar bile olamamıyorsunuz![]() ![]() Sana bilmediğin bir şey; söyleyemem ![]() Ben de hiçbir şey bilmiyorum! Ne kadar iyilik varsa ![]() hepimiz için ![]() Hepsini dileyip gerisine direniyorum! Öldürecektim seni ![]() ![]() ![]() İncitecektim seni ![]() ![]() ![]() Unutacaktım seni ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Kı-ya-ma-dım!!! Oysa ben seni sevmelere doyamadım!!! Faili meçhul bir aşkın kimliğinde saklı kaybım ![]() ![]() ![]() Bırak ![]() ![]() sorma!Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de nefret de ne dersen de![]() Anlasana ! Gelişinle hayat bulan gözlerime gidişini izlemeyi yakıştıramıyorum![]() ![]() ![]() Senden Kalan Son Yalanı Da Az Önce Sildim ![]() ßekLerken kayßoLmu$um ![]() ![]() haLa ßuLamadıLar ![]() !dün SadeCe Seni dü$ünmü$düm ![]() ![]() Ama $imdi kendimi dü$ünüyorum ![]() !GözLerine ßakığda Sana yaLan diyemem ![]() ![]() SöyLeSene diyorSun söyLemek zor ße küCüğüm ![]() ![]() ayrıLık vakTi Herseyin İçine Etti ![]() ![]() vedaları oyalayın saklanacağım![]() durduk yere sev beni * aslında yokum ben bu oyunda ömrüm beni yok saysın ![]() ![]() bir nefeslik sigaraysa gülüşlerimiz içine çek söndüğünde yakmaya geldim![]()
|
|
|
|