![]() |
Tırı Bul,Cep Telefonu Senin Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Tırı Bul,Cep Telefonu Senin Olsun![]() TIRI BUL, CEP TELEFONU SENİN OLSUN Samsung Mobile'ın hazırladığı ve kolayca oynanabilecek bu oyun sayesinde dokunmatik ekranlı bir Samsung cep telefonu kazanabilirsiniz ![]() Samsung Mobile, ana teması eğlence ve dokunmak olan üç yeni telefonun tanıtımları için "Eğlence DokunmakTIR" adı altında bir site hazırladı ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl Oynanır? ![]() Oyunu oynadığınız bu ekran, sizi uzun süre kendisine bağlayabilir ![]() ![]() Ödüller İki parkuru da en kısa zamanda bitiren ilk üç keskin bakışlı yarışmacı UltraTouch (S8300) sahibi olacak ![]() Oynamak için http://wwwburaya tıklayın ![]() ![]() ![]() 9 Mayıs Cumartesi günü Beşiktaş'ta, 10 Mayıs Pazar günü Kadıköy'de bulunacak olan Samsung Mobile Live Tır sayesinde, Samsung Touch serisiyle yakından tanışmak da mümkün olacak ![]() İstanbullular Kaçırmasın Geveze, Bay J, sürpriz sporcular, Efes Kızları, DJ ve dans gösterilerinin de bulunacağı aktivitede eğlenceli yarışmalar düzenlenerek katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtılacak ![]() ShiftDelete ![]()
![]() |
Cevap : Tırı Bul,Cep Telefonu Senin Olsun |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Tırı Bul,Cep Telefonu Senin OlsunPaylaşım için saol o telefonu ben alıcam :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Tırı Bul,Cep Telefonu Senin Olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TiFus
|
![]() Cevap : Tırı Bul,Cep Telefonu Senin Olsunoff olmuyor ya Tır felan yok bulamıyorum 486 sn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
yesimciwciw
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TiFus
|
![]() Cevap : Tırı Bul,Cep Telefonu Senin OlsunYaw haritayı 4 kere dolaştım Tır felan yok en fazla Küçük araba var ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
yesimciwciw
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Tırı Bul,Cep Telefonu Senin OlsunBen buldum tırı ama formu doldurmadım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dam99
|
![]() Cevap : Tırı Bul,Cep Telefonu Senin Olsun10 sn lere düştüm ama benden hızlıları varv sen ne yaptın
|